çok şükür cnm bnm gözünüz aydınkızlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim. biz bugün 7+1 olduk inş. salı günü de miniğimizin kalp atışlarını duyduk, tarif edilmez bir duygu. birkaç gün kahverengi lekelerim olmuştu, çok korkmuştum ama doktorum her şey yolunda dedi. kese büyüdükçe kılcal damarları patlatıyormuş, o zaman da böyle lekeler oluyormuş. birkaç gündür hiç gelmiyor leke çok şükür. çok mutluyum. Rabbim herkesin bebeğini korusun ve anne olmak isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın.
AMİN cnm inşallahKIZLAR HEPİNİZE MERHABALAR,
Ben bu aralar yıl sonu dolayısıyla öyle yoğunum ki, yinede ara ara giriyorum ama bişi yazmadan çoğunu okuyamadan çıkıyorum. Bir melek diliyorum canım tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun. Best_dream canım inş. sende hamilesindir. Doğum yapmış bebişini kucağına almış arkadaşlarımızında gözü aydın ALLAH analı babalı büyütsün, bahtları açık olsun, hamile olan arkadaşlarımıza ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin, biz bebek hasreti çekenlere de tez zamanda nasip eylesin hayırlısıyla inş.
mrb melekler uzun zamandır gıremıyorum topıge bebeklerımız dogmus yenı hamıslerımzı varmış mrsm cim ve suan aklımda tutamadıgım tum cici anneler rabbim hayırlı bereketlı uzun ömürl etsın evlatlarınızı bir melek diliyorum faran ayşegül Rabbim kucagınıza almayıda nasıb etsın ınş ve bizlerede nasib etsin
kızlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim. biz bugün 7+1 olduk inş. salı günü de miniğimizin kalp atışlarını duyduk, tarif edilmez bir duygu. birkaç gün kahverengi lekelerim olmuştu, çok korkmuştum ama doktorum her şey yolunda dedi. kese büyüdükçe kılcal damarları patlatıyormuş, o zaman da böyle lekeler oluyormuş. birkaç gündür hiç gelmiyor leke çok şükür. çok mutluyum. Rabbim herkesin bebeğini korusun ve anne olmak isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın.
KIZLAR HEPİNİZE MERHABALAR,
Ben bu aralar yıl sonu dolayısıyla öyle yoğunum ki, yinede ara ara giriyorum ama bişi yazmadan çoğunu okuyamadan çıkıyorum. Bir melek diliyorum canım tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun. Best_dream canım inş. sende hamilesindir. Doğum yapmış bebişini kucağına almış arkadaşlarımızında gözü aydın ALLAH analı babalı büyütsün, bahtları açık olsun, hamile olan arkadaşlarımıza ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin, biz bebek hasreti çekenlere de tez zamanda nasip eylesin hayırlısıyla inş.
Senin bu durumunda gebelik olsun olmasın dr gitmen gerekiyorCancağazlarım zaten bende merak içindeyim.Kan testi 0,01 çıktı.Ama daha regl geçmemişti yaptırdığımdabiraz acele ettim galiba.Reglim geçtikten sonra da 3 tane idrar testi yaptım negatif.Baş dönmesi,göğüslerimde şişkinlik yani her bişi var ama psikolojikte olabilir.Bende artık korkmaya başladım.Haftaya bir doktoruma gidicem randevumu aldım zaten.Hayırlsı inşallah.Yani var mıdır böyle birşey bilmiyorum.15 gün geçti hala tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?