Yine kimseler yokkk 🙁(
kızımın yeni fotosunu profil resmime(avatara) ekledim.
nasıl büyümüş mü 🙂
hoşgeldın canım nasılsın
selam kızlar uzun zamandır yoktum esım amalıyat oldu onla uğraştık yeni hamiş olan arkadaşlar tebrık edrım darısı bızlerın başına doğum yapan arkadaşlar sızlerıde tebrık ederı buyudu gunlerıde gonurursunuz inşallah mrs m cok guzel bebeğin var buyumüş maşallah allah nazarlardan saklasn
sm kızlar bayadır giriş yapamıyodum işyerindeki nette sorun var, akşamlarıda vaktim kalmıyor, umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben iyiyim diyet ve spora devam ediyorum 5 kg verdim, 1-2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum...
yaaa ama nazar değerrrrr 🙂 çok tatlı maşallah...yerim ben onu yaaa nasıl güzel bir kız bu yarabbim Allah sağlık uzun ömür versin.Allah'ım onu nazarlardan saklasın....
herkese merhaba güzeller
herkese güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum
iyisinizdir umarım
hafta içi hava çok güzeldi bir sürü plan yapmıştım hafta sonu için ama işler umduğum gibi olmadı...hava acayip rüzgarlı dışarı adım atılacak gibi değil...
eeeee canlar sizin orada hava nasıl hafta sonunuz nasıl geçiyor
mrs.m tatlııııım maşallah pirensesine ne kadarda büyümüş yerim ben onun karamık gözlerini nasılda bakıyor tatlı tatlı maşallah
offfff ne zaman gelsem kimse yok yaaa
Yine kimseler yokkk 🙁(
kızımın yeni fotosunu profil resmime(avatara) ekledim.
nasıl büyümüş mü 🙂
offfff ne zaman gelsem kimse yok yaaa
Maşaallah küçük prensese, çok tatlı çok güzelll, Rabbim nazarlardan saklasın onuuuu.....
...
Kızlar yazamıyorum ne zamandır, bizde herşey yolunda çok şükür, oğluşum bol bol tepiniyor içeride , toplamda 6 kilo aldım ama göbeğim kocaman oldu, 3 ocakta kontrolüm var, Oğlumun bacağı için tekrar mr çekilecek ,okula gidip gelmeye devam ediyorum hala,yılbaşından sonra mr çekilecek ,inşaallah düzelmiştir, artık çok zorlanıyorum okulda.
İşte böyle canlar , selamlar sevgiler ....
meryem mrs.m kızlar allah bağışlasın melekelrinizi çok ttalılar yaa benm oğluşumda gelsede hayırlısyla koysam resmini avatara teyzoşalrıda görse ahh ahh zaman geçmiyo sanki yaa iple çekiyorum artık haftaları
Rabbim hepsine sağlık sıhat versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?