Gecmis olsun canim,Allahtan acil sifalar diliyorum...selam kızlar hayırlı cumalar
oooo tatlı cadım doğuruyormuş allah yardımcısı olsun kızını kucanda gorsun
yazgulum super habarle geldın allah tamamına erdırsın kucana aldın gunlerıde gorursun ınşallah
lalezarım allah şfalar versın kuşum eee
başka nasılsınız kızlar ben grıbten oluyom valla
canım sağol bende yada eşimde herhangibir sorun bulunmuyor tek derdimiz nazlı bebeğimiz gelmeye karar veremedi 😀 umarım sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun bu arada sitemize üye olsana uzaktan takip edeceğine gel aramıza katıl 🙂slam nisa seni uzun zamandir takip ediyorum senin adina gercekten cok uzuluyorum bende senin gibi bekleyenlerdenim insalah en kisa zaman da kavusuruz bebislerimize merak ettigim konu senin sorunun ne ,neden olmuyor tedavi goruyormusunuz biz daha baslamadik
Yazgülüm inşallah hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın Allahım mutluluğunu daim etsin canım :bebeğim:Slm canlarim,
uzun bir sureden sonra tekrar geldim.. Biliyorsunuz eskisi kadar cok giremiyorum ama elimden geldigince hepinizi takip etmeye calisiyorum..
Belkide hatirliyorsunuzdur gecen haziran ayinda dusuk yapmistim ve ondan sonra kendimi biraz uzaklastirmistim burdan.. Gecen sure icinde tedaviye basladim.. Ve 3 aylik klomen kullanimindan sonra Rabbim bana bu ay tekrar bu duyguyu tatmayi nasip etti.. Su anda daha cok yeniyiz.. nasil bir hamilelik olacagini bilemiyorum ama insallah bu defa sonuna kadar iyi gider ve melegimi sag selamet kucagima alirim.
Canlarim hic bir zaman umidinizi kesmeyin ne olur..Doktor tedavi diyorsa tedavi gorun.. Ben hic beklemedigim bir ayda nasil oldugunu bile anlamadan bu ay hamile kaldim.. Emin olunki Rabbim ol diyince oluyor gerisi bos.. Bunu bu ay cok iyi anladim..
Her sabah evlat hasreti ile yanip tutusan butun din kardeslerim icin dua ediyorum. Insallah herkes en kisa zamanda bu duygulari tadar ve anne, baba olmak nasip olur.
Opuyorum hepinizi
Tatlı Cadım inşallah bir avazda kurtulmuştur,ve şimdi minik meleği kollarında cennet kokusunu içine çekiyordur 😀Selam kızlar,
Yarın tatlı cadım doğuma giriyor haberiniz olsun, bol dua edelim. Allah Asyasını sağ salim kucağına verir inşallahhhhhhhhh.
İzgillümmmm nasılsınnn çok iyi ol hatta olun bebişinle öpüldün incir güzelim 😀herkese günaydın güzeller
herkese hayırlı cumalar...
tatlı cadım doğuma giriyor demek ayyyy belkide şimdi çoktan kucağına almıştır meleğini Rabbim tüm hamişleri bir avazda kurtarsın darısı başımıza
lalezarıııım inşallah sende hemencik atlatırsın gözünü açıp kapayana kadar bitiverir herşey
veeeeeee yazgülüüüüm canım tekrar tekrar okudum yazını nasıl sevindim anlatamam hiç kötü şeyler düşünme Rabbim inşallah bu meleğini sizinle beraber eyleyecek
bak bende ilk meleğimi kaybettim ama ikinci meleğim çok şükür ki bizimle
dualarımızı eksik etmeyelim canım...birbirimize ettiğimiz dualar hiç azalmasın
öpüyorum herkesi
geçmiş olsun canım çabuk iyileş ama tamam canım 😀selam kızlar hayırlı cumalar
yazgulum super habarle geldın allah tamamına erdırsın kucana aldın gunlerıde gorursun ınşallah
lalezarım Allah kolaylık versin yardımcın olsun cnm buda geçicek inş şifalar diliyorum cnm
Gecmis olsun lalezarcim.Bugün aklim ve dualarim seninle...
herkese günaydın güzeller
herkese hayırlı cumalar...
tatlı cadım doğuma giriyor demek ayyyy belkide şimdi çoktan kucağına almıştır meleğini Rabbim tüm hamişleri bir avazda kurtarsın darısı başımıza
lalezarıııım inşallah sende hemencik atlatırsın gözünü açıp kapayana kadar bitiverir herşey
veeeeeee yazgülüüüüm canım tekrar tekrar okudum yazını nasıl sevindim anlatamam hiç kötü şeyler düşünme Rabbim inşallah bu meleğini sizinle beraber eyleyecek
bak bende ilk meleğimi kaybettim ama ikinci meleğim çok şükür ki bizimle
dualarımızı eksik etmeyelim canım...birbirimize ettiğimiz dualar hiç azalmasın
öpüyorum herkesi
selam kızlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?