hayırlı olsun çok sevindimslm kizlar.
ben 01.02.2011 07:07 de kizimi kucagima aldim...
cokkkk zooorrr bi dogumdu. ama allaha sükür simdi hersey yolunda...
kılzar bide birşey sorucam.doktor bugün ultrasonla kontrol ederken rahim küçük dedi.ama hani önemli bi durum yada önemsiz demedi.sizce bu da engel olurmu ?
canım benim çok teşekkür ederim.bende araştırıyordum şimdi ,ama benim için araştırma yapman beni çok mutlu etti.Canım netten biraz araştırdım, anladığım kadarı ile engel olacak bir durum değil..
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD width="100%" colSpan=3>
</TD></TR><TR><TD width="14%"></TD><TD width="1%"></TD><TD width="85%"></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD width="100%" colSpan=3>Soru : Rahim küçüklüğü - 05.05.2009 17:50:15
Geçen sene temmuz ayında 3 aylık koruyucu iğne yaptırdım ve sonrasında adet düzenim bozuldu o zamana kadar herhangi bir düzensizliğim yoktu. Doktor adet düzenleyici verdi 3 ay kullan dedi son kutuya başladım 1 hafta sonra bitecek adetim şuan için düzenli, mantar şikayetimden dolayı doktora gittim ve elle muayene ettikten sonra rahmin küçük dedi. daha fazla açıklama yapmadı ama hamile kalman zor olur gibisinden birşeyler söyledi, rahim küçüklüğü hamile kalmaya engel olur mu? Daha öncesinde başka doktorda muayene olduğumda yumurtalıklarıma bakıldığında doktor rahmin küçük diye birşey dememişti,teşekkür ederim.
</TD></TR><TR><TD width="14%"></TD><TD width="1%"></TD><TD width="85%">Sayın hasta rahim küçüklüğü gebeliğe engel değildir ayrıca usg de ölçümle karar daha iyi netice verir adet düzeniniz oturduktan sonra tekrar değerlendirilsin saygılar » Devamı...</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD width="100%" colSpan=3></TD></TR><TR><TD width="14%"></TD><TD width="1%"></TD><TD width="85%">
</TD></TR></TBODY></TABLE>
kızlar kura bakömayın size haber veremedim ama çok kötüydüm pazartesi gittik bebeği gördük ama düşük tehlikem varmış 1 hafta yatmam gerekiyomuş ilaç verdi neolurrr dua edin meleğime bişey olmasınn allaha manet olunn[/QUOT
bitanem doktor yat dediyse hiç kalkmadan yat dikkat et herşeye gerekirse ihtiyaç dışında hiç kalkma.bu sefer sende bebişinde sımsıkı tutunun birbirinize.Ben dua ederim sana.
kızlar kura bakömayın size haber veremedim ama çok kötüydüm pazartesi gittik bebeği gördük ama düşük tehlikem varmış 1 hafta yatmam gerekiyomuş ilaç verdi neolurrr dua edin meleğime bişey olmasınn allaha manet olunn
herkese merhaba kızlar ben 6 hafta 4 günlük hamileyim doktora kontrole gittiğimde doktor yolk kesesini gördü ama bebişimin kalp atışlarını duyamadı haftaya geldiğinde duyucaz dedi kafanı yorma bi problem yok dedi ama ben çok kafama takıyorum böyle bir durumla karşılaşan varmı nolur bana cevap yazın lütfen şimdiden teşekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?