kızlar selam,
uzun bir aradan sonra nasılsınız.ben bulantılar vs uğraşıyorum.ama bu hafta biraz hafifler gibi oldu sonunda çok şükür.12. haftamızı bitirmek üzereyiz 11+5 oduk bugün itibariyle.pazartesi günüde kontrolüm var ve 2 li tarama testi yapılacak.belki bir umut cinsiyetimizde belli olur diyorum ama zor bir ihtimal biliyorum.bebeğimin sağlıklı olduğunu öğreneyimde gerisi önemli değil nasılsa öğreniriz.merak içerisindeyim yani...
bu arada berranur'cum Allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim.çok şükür sağlıkla almışsın bebişini kucağına darısı başımıza...
bu arada bişey sorucam kızlar 4d ultrasona giren var mı aranızda?en erken ne zaman giriliyo?birde sizcede önümüzdeki hafta cinsiyetini öğrenebilir miyim?siz en erken ne zaman öğrendiniz? insan ister istemez merak ediyor.bişeyler almak hazırlamak istiyorum ama cinsiyetini bilmeden olmuyo tabi 🙂
bebk beklemek gerçekten çok güzel ve heyecanlı bir duygu.bu duyguyu Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımada yaşatsın inşallah.bütün kalbimle dua ediyorum...hamilelerin duası kabul olurmuş derler ... hep dualarımdasınız arkadaşlar... inşallah art arda güzel haberler alırız...
hepinizi öpüyorum...
canımm tebrik ederim..allah analı babalı büyütsün..nasıl oğluşun resmini koysana bi görelim prensimizi..normal doğummu oldu canım erken gelmiş seninki..canım bende multi tabs kullanıyorum. mrs m nin dediği gibi içeriği daha zenginmiş..ya kızlar siz gaz ilacı kullanıyomusunuz...sizce en iyisi hangisimrs.m cnm arkdaşım nasılsınız
tebrik mesajın için saol cnm
bişi sorcam ttalım ya 15.gün dvitamini başlanması gerekiyomuş sen ne vermiştin tatlım
öpüyorux oğlumla kızını ve seni
canımm tebrik ederim..allah analı babalı büyütsün..nasıl oğluşun resmini koysana bi görelim prensimizi..normal doğummu oldu canım erken gelmiş seninki..canım bende multi tabs kullanıyorum. mrs m nin dediği gibi içeriği daha zenginmiş..ya kızlar siz gaz ilacı kullanıyomusunuz...sizce en iyisi hangisi
gözün aydın cnm tebrik ederim küçük meleğini ve seni kocaman öpüyorum bende senin gibi fırsat bulamıyorum küçük meleğimden dolayı bende cok özledim cnm hepinizislm kizlar...
bi kac dakika firsatim oldu, size yazim dedim 🙂
benim sari kizdan firsat bulamiyorum, hepiniizi cokk özledim.
Liste kisalmis, insallah yakinda listenin üstünde kimse kalmicak.
Kendinise iyi bakin, allahim tez vakitte mutlu haberlerinizi almak nasip etsin.
canımm tebrik ederim..allah analı babalı büyütsün..nasıl oğluşun resmini koysana bi görelim prensimizi..normal doğummu oldu canım erken gelmiş seninki..canım bende multi tabs kullanıyorum. mrs m nin dediği gibi içeriği daha zenginmiş..ya kızlar siz gaz ilacı kullanıyomusunuz...sizce en iyisi hangisi
kızlar cumartesi günü halamlar geldi bize.kahve falı bakar.bardağımı açmasıyla kapamı bir oldu.evinin her tarafında nazar var.bir sürü göz var evinde dedi.tüm evini sarmış dedi.🙁(((( bu yüzdende boşa koysan olmuyor doluya koysan almıyor dedi.ne yapabilirim nazar için ??yardım edin ya belkide sırf bu nazaryüzünden bile olmuyor olabilir bebek.kuranda nazar varmış ve dağı bile yerinden oynatabilir miş insanı ölüme bile götürürmüş nazar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?