kızlar cuma günü adet olmam gerekiyodu bugün kahverengi akıntım oldu kasıklarım ve belim agrıyor adet mi olucam acaba tecrübeliler yardım edin
Herkese selam meleklerim.Pek giremiyorum,hepinizi cok özledim.Lalezarim,senin adina cok sevindim canim.Insallah hamilesindir ve saglikli bir hamilelikten sonra melegine kavusursun.Daha önce kullandigin ilaclar icinde hic endiselenme.Eger bebegine bir zarar vermis olsalardi zaten hamilelik olusmazdi.Vücut o tür bozukluklari fark edip,gebeligi sonlandirirmis.
Bende iyi olmaya calisiyorum kizlar.Hamileligim pek kolay gecmiyor ama cok sükür devam ediyor.Su an 21.haftamdayim.Allah nasib ederse bir kizim olacakmis.Isim icin fikirlerinizi bekliyorum.Bu konuda epey zorlaniyoruz.Esim,oglum ve benimde icime sinen anlami güzel bir isim bulmak hic kolay degil.
Birde aklima gelmisken;Berranurum dogum yapmis.Gözü aydin dileklerimi bildirip,eymen yegenimi anneli babali büyütmenizi,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim canim arkadasim.
Görüsmek dilegiyle hepinizi öpüyorum kizlar...
Herkese selam meleklerim.Pek giremiyorum,hepinizi cok özledim.Lalezarim,senin adina cok sevindim canim.Insallah hamilesindir ve saglikli bir hamilelikten sonra melegine kavusursun.Daha önce kullandigin ilaclar icinde hic endiselenme.Eger bebegine bir zarar vermis olsalardi zaten hamilelik olusmazdi.Vücut o tür bozukluklari fark edip,gebeligi sonlandirirmis.
Bende iyi olmaya calisiyorum kizlar.Hamileligim pek kolay gecmiyor ama cok sükür devam ediyor.Su an 21.haftamdayim.Allah nasib ederse bir kizim olacakmis.Isim icin fikirlerinizi bekliyorum.Bu konuda epey zorlaniyoruz.Esim,oglum ve benimde icime sinen anlami güzel bir isim bulmak hic kolay degil.
Birde aklima gelmisken;Berranurum dogum yapmis.Gözü aydin dileklerimi bildirip,eymen yegenimi anneli babali büyütmenizi,saglikli ve hayirli evlat olmasini dilerim canim arkadasim.
Görüsmek dilegiyle hepinizi öpüyorum kizlar...
hımmm ...hayır canım ya 2 gün sonra adet olmam gerekiyo
çitosum bende ilk öle düşündüm ama henüz günü geçmemiş 😕Bencede yerleşme lekelenmesi olabilir Hemen doktora git anajım ya valla benim günüm 3 gün geçsin takla ata ata doktora koşarım😀 inşallah müjdeli haberler verirsin🙂
canım ozaman en sağlıklısı adetinin geçmesini beklemek ama yine de sölim bu yerleşme kanaması olabilir birçok arkadaşın reglinden 2-3 gün önce böyle lekelenme oldu ve reglleri 2 gün geciken dr koştu hamişlerdi umarım sende onlardansındır :bebeğim:daha günüm geçmedi benim 25 şubatta adet olmam lazım olacaksam olayım artık belim çok agrıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?