CANIM OKUMAYA ÇALIŞTIM HEP ÇOK SAĞOLLL, İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR HATTA BIRAKTIM ARTIK , UĞRAŞMICAM ŞU FİLİM DE ÇEKİLSİN aLLAHIN İZNİYLE BİRŞEY ÇIKMAZSA BEN BAŞKA BİŞEY YAPMAYACAĞIM YAAA, YANİ HER AY SIKINTI STRES , BUNALIM ,ÜZÜNTÜ NE OLUYOR HİÇÇÇÇ , KADERDE OLANI YAŞIYORUZ BOŞUNA YIPRATIYORUZ KENDİMİZİ, BENİM KADERİM BELL DEĞİL Mİ, EE O ZAMAN BEKLEYECEĞİZ SADECE VE NORMAL İLİŞKİ SEYRİNE DEVAM...
hoşgeldin pirensesssselam meleklerim
ya tatlım yaklaşık 1 yıldır deniyorum..ama benim yorgunluğum bunlardan değil yaş 39.. 7 yaşımdan beri okuyorum kariyer yapıyorum çalışıyorum..hep bursla okudum falan..okullar dereceyle bitti..yarış atı gibi hissediyorum..yoksa neleri alt ettim ben de..artık gitmiyo at çatladı🙂 38 yaşında bebeğe sıra geldi e geç oldu biraz tabi..şimdi bi de tüp stresine gireceğime hazır bi bebiş aliiim sokimm onu koynuma diyorum..ne dersin?? aslında çocuk doğurmaya bile vaktim yok önümde doçentlik sınavı var..çok iyi olur yani:meri:ben yine geldim kızlar?
şehnazcım yaa ben geçmişi pek bilmiyorum, kusuruma bakma ne olur.
sen ne kadar zamandır çocuk istiyorsun ki pes ettin böyle?
neden tüp bebek denemek istemiyorsun? neden kendine bir şans vermiyorsun?
ya tatlım yaklaşık 1 yıldır deniyorum..ama benim yorgunluğum bunlardan değil yaş 39.. 7 yaşımdan beri okuyorum kariyer yapıyorum çalışıyorum..hep bursla okudum falan..okullar dereceyle bitti..yarış atı gibi hissediyorum..yoksa neleri alt ettim ben de..artık gitmiyo at çatladı🙂 38 yaşında bebeğe sıra geldi e geç oldu biraz tabi..şimdi bi de tüp stresine gireceğime hazır bi bebiş aliiim sokimm onu koynuma diyorum..ne dersin?? aslında çocuk doğurmaya bile vaktim yok önümde doçentlik sınavı var..çok iyi olur yani:meri:
oku... oku... nereye kadar🙂ya tatlım yaklaşık 1 yıldır deniyorum..ama benim yorgunluğum bunlardan değil yaş 39.. 7 yaşımdan beri okuyorum kariyer yapıyorum çalışıyorum..hep bursla okudum falan..okullar dereceyle bitti..yarış atı gibi hissediyorum..yoksa neleri alt ettim ben de..artık gitmiyo at çatladı🙂 38 yaşında bebeğe sıra geldi e geç oldu biraz tabi..şimdi bi de tüp stresine gireceğime hazır bi bebiş aliiim sokimm onu koynuma diyorum..ne dersin?? aslında çocuk doğurmaya bile vaktim yok önümde doçentlik sınavı var..çok iyi olur yani:meri:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?