hiç onu duymamıştım.detaylarına ögrenince yazar mısın merak ettim. hadi hayırlısı. günü geçenler neden hiç heyecanlarını bizimle paylaşmıyor....merhabalar canlarım,
merak etmişsiniz,adetide unutttum,buraya yazmayıda.kusuruma bakmayın.daha adet olmadım.duruma göre tekrar yazarım canlarım.
1'de 1 sorum olacaktı.bel çektirme hakkında bilgisi olan var mı?belini çektirdikten sonra hamile kalanlar var.banada tavsiye edildi.şuan iyi yapabilecek birilerini araştırıyorum,sakata gelmemek adına.
aklımda ve dualarımdasınız.dualarınızda unutmayın.
canım,4.5 yıl bekleyince heyecan kalmıyor galiba.hayatı akışına bırakmış durumdayım şuan.olursada sevinmem demem.ama Rabbim çocuk düşünmeyi unutturacak sıkıntılar vermesin.ilk sırada olan çocuk düşüncesi bazen en son sıraya bile düşebiliyor.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.hiç onu duymamıştım.detaylarına ögrenince yazar mısın merak ettim. hadi hayırlısı. günü geçenler neden hiç heyecanlarını bizimle paylaşmıyor....
teşekkür ederim O SENİN ŞEKERLİĞİN CANIM.sanki agzından bal damlıyor. inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah AAAAAAAAAAAMİİİİİİİNNNNNNN CÜMLEMİZİ
merhabalar canlarım,
merak etmişsiniz,adetide unutttum,buraya yazmayıda.kusuruma bakmayın.daha adet olmadım.duruma göre tekrar yazarım canlarım.
1'de 1 sorum olacaktı.bel çektirme hakkında bilgisi olan var mı?belini çektirdikten sonra hamile kalanlar var.banada tavsiye edildi.şuan iyi yapabilecek birilerini araştırıyorum,sakata gelmemek adına.
aklımda ve dualarımdasınız.dualarınızda unutmayın.
canım,4.5 yıl bekleyince heyecan kalmıyor galiba.hayatı akışına bırakmış durumdayım şuan.olursada sevinmem demem.ama Rabbim çocuk düşünmeyi unutturacak sıkıntılar vermesin.ilk sırada olan çocuk düşüncesi bazen en son sıraya bile düşebiliyor.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.
hepinize iyi geceler..
HERŞEYİN VARDIR 1 DURAK YERİ........
Slm kızlar iki gün önce test yaptım pozitif tam net çift çizgi çıktı Allahıma şükürler olsun hamileyimmmm Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin ÇİTOS LALEZAR SILAM RANA POZİTFBABY PİRENSES ESİNERKAN DİLARA MELODİ_CN ŞİMALL ASM.EXT TUNA MAVİKEDİ BEKLENENBEBİŞ YASEMİNNN ve aklıma gelmeyen tüm evlat hasreti çeken herkese versin Allahım hala inanamıyorum yaptığım özel şeyler var ne olur sizde uygulayın sizinle paylaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?