arkadaşlar kimse yokmu
hastaneden geldim yumurtalarım gelişmiş 4 tane var bikaç tanede az gelişmiş var pazar yada pazartesi toplarız dediler.ilk denemede bundan küüklerdi
Kızlar çok göğüslerim acıyordu, akşam bir ovülasyon testi yaptım net çift çizgi çıktı ama benim adet olalı bugün 19. günüm yani bu kaar geç yumurtlama olurmu yaaaa, dha önce yaptıklarım en fazla 15. gün falan oluyordu şaştım bu işe 😕😕😕
kızlar özelden gelen mesajlarınızı aldım,listeye yazdım.Annem hastanede yatıyor,sizde ona dua edin ne olur,acil şifaya ihtiyacımız var...
yaa bişey sorucam bilgisi olan varmı acaba ben reglimi bekliyorum 6 gün var sancılarım vardı ama dün akşam ağır şeyler kaldırdım ve sancılarım arttı acaba bu normalmi çok korkuyorum bilgisi olan varsa <LINKZ id=linkz0><NOBR BiWBB="linkzHighlighted_4647" target="blank">yardım</NOBR></LINKZ> etsin lütfen<!-- google_ad_section_end --> acaba regli olucağım içinmi böyle yoksa hamilemiyim
arkadaşlar kimse yokmu
hastaneden geldim yumurtalarım gelişmiş 4 tane var bikaç tanede az gelişmiş var pazar yada pazartesi toplarız dediler.ilk denemede bundan küüklerdi
Kızlar çok göğüslerim acıyordu, akşam bir ovülasyon testi yaptım net çift çizgi çıktı ama benim adet olalı bugün 19. günüm yani bu kaar geç yumurtlama olurmu yaaaa, dha önce yaptıklarım en fazla 15. gün falan oluyordu şaştım bu işe 😕😕😕
kullandığın ilaçlardan dolayı olabilir bu gecikme,Bence sen şaşmakla vakit kaybetme değerlendiR 😀
allah yardıcın olsun annenede cil şifalar versin canım
bebişim korkma ama dikkat et ağar kaldırmma bebiş olabilir herşey gönlünce olsun inş
canım benim allah emeklerini karşilıksız bırakmasın inş busefer tutar meleğin göbbüşüne sımsıkı tutunur
aaa bende şaşirım kısss bebiş için çalış sakın kaçırma bebişim
selam kızlar naberrrrrrr
umarım iyisinizdir.
ben bildiğiniz gibi işte ela hanımla uğraşıyorum 🙂 hepinizi öptüm görüşmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?