🙂) kendimi gördüm sanki..bende sinirlenince çat kapatıveriyorum telefonu eheheh..sıkma canınıııı.yarın doktordan sonra duruma göre burnundan fitil fitil getirirsin 😀
canım inşallah bize hayırlı haberler verirsin 🙂silam canim benim... bende tam listeyi ariyordum. iyi sen aktarmissin... fistiklar bende gelen yok giden yok simdiye kadar... haber vereyim dedim. test yaptigim gibi haber veririm size 🙂 insallah tutmustur.... sanmiyorum gerci ama... Hayirlisi insallahh
canım test yapsana için rahatlar ve Rabbime sığın arkadaşım o evladını bu dünyada yalnız bırakmasın ninş oda abi olcak canım ..hayırlı cumalar kızlar kızlar benım adet bu ay değişiktı 3 gundur kahve rengı leke şeklınde gelıyordu bu gun kırmızya dondu adtmı yoksa ustune gormemı kı test yapmadımgöğüslerm cok sızlıyor mıdemde bulanıyor hamıle olsam bıle demekkı duşuyor kırmızıya dondune gore yardımcı olun kızlar
Gözlerimi açamıyorum uykudan, bu ne ay böyle, her gelen hasta mısın diyor 😕
Kasıklar da başladı göğüslere ek olarak, vallaha ben çok hamişlik belirtisi yaşıyorum yahuuuuu 😕😕😕
Hadi iyi akşamlar canım
oh oh massalah ınsallah bebegınde olsur asılama olcan galıba tatlım ınnsalllah hakkında hayırlısı olsun bol kivi ve ananas ye asılama yapıldıktan sonraaa....yinemi kimse yok pazartesi günü yumurtalar toplanıcak benim 4 tane tam olgunlaşmış var 17mm civarındaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?