selam kızlarrrrr
sabırsızım ne güzel canım benim çok şükür bebişin büyüyor, inşallah güzel güzel kalp atışlarını da duyarsınız. hem de dört nala koşan at sesi gibi 🙂
hazancım merak etme canım herşey yoluna girer. normalde kese en rahat 6. haftada görünüyor ve tabiki alttan muayene ile. için rahat etmediyse bir başka doktora daha görün bence canım.
yağmurcum inşallahhhhhh hayırlı sonucu alırsınız dualarım seninle.
şimalcim inşallahhhh aşılama tutar canım, dualarım seninle.
ayşegülcüm inşallah bugünkü 2 li test yolunda gitmiştir tatlım.
melodicim tebrik ederimmmmmm 🙂 hayırlı olsun, cuma günü kan testi yaptıracakmışsın, en iyisi bekleyip öyle sevinelim 🙂
okudukça yazmaya çalıştım, yazamadıklarım varsa kusura bakmasın, hepinizi öptümmmmm
iyi cok sükür canim cinsiyetini ögrendik oglusum olacakmis
slm kizlar ben geldim.. nasilsiniz bakalim?
yeni hamisleri tebrik ediyorum Allahim insallah sag selamet kucaklarina almayi nasip eder..
tedavi goren arkadaslariminda Allah yardimcisi olsun insallah en kisa zamanda guzel haberler verirler.. Bekleyen melekleriminde Allah yardimcisi olsun..
selam kızlarrrrr
sabırsızım ne güzel canım benim çok şükür bebişin büyüyor, inşallah güzel güzel kalp atışlarını da duyarsınız. hem de dört nala koşan at sesi gibi 🙂
hazancım merak etme canım herşey yoluna girer. normalde kese en rahat 6. haftada görünüyor ve tabiki alttan muayene ile. için rahat etmediyse bir başka doktora daha görün bence canım.
yağmurcum inşallahhhhhh hayırlı sonucu alırsınız dualarım seninle.
şimalcim inşallahhhh aşılama tutar canım, dualarım seninle.
ayşegülcüm inşallah bugünkü 2 li test yolunda gitmiştir tatlım.
melodicim tebrik ederimmmmmm 🙂 hayırlı olsun, cuma günü kan testi yaptıracakmışsın, en iyisi bekleyip öyle sevinelim 🙂
okudukça yazmaya çalıştım, yazamadıklarım varsa kusura bakmasın, hepinizi öptümmmmm[/QUOT
canm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
canım benim çok teşekkür ederim.
ctesiye az kaldı ve beni heyecan sardı. inşallah kalp atışlarını duyarız de bir ohhhhhh çekerim🙂
rabbim isteyen herkesen yaşatsın bu duyguyu... amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn 🙂
aminnnnn duyucaksın bitnm merak etme çok öpüyorum seni bebişini
lalezar benim adet tarihim 30 mart canım 14 mart değil neyse zahmet olmassa yazarsın canım yanlış yazıyo çünkü😀 kızlar hepinize hayırlı hamişli günler diliyorum inş en kısa zamanda hamiş kalırız hepinize ii günler diliyorummm....
aminnnnn inş esincm rabbim size versin hayırlısıyla dualarım sizlrle
selam kızlar,4 gun sonra 2 aylık olacaız cok sukur asya hanımla....ama bazen okadar huysuz kı ne gece ne gunduz uykumuzz yok......saglıgı yerınde olsun da artık uykusuzluga razıyım tabı benımde saglıgım bu sekılde bozulmazsa🙂
hazancım ınsallah hersey yolundadır sakın sıkma canını...hayırlı haberlerle gel ınsallah.....
MRS.M CANIMMM GORUSEMIYORUZ.......ELACIGIMI ÖP YERIME...
LALEZARCIM TPIGIN DEMIRBASI CANIM DENK GELIPTE BIR KALABALIKCA SOHBET EDEMEDIK....
YAZGULU NERELERDESIN BARI KENDINDEN HABERLER VERSEYDIN BEBIS NASIL NASIL GIDIYOR???
gorusuruz kızlarrrrr
lalezar benim adet tarihim 30 mart canım 14 mart değil neyse zahmet olmassa yazarsın canım yanlış yazıyo çünkü😀 kızlar hepinize hayırlı hamişli günler diliyorum inş en kısa zamanda hamiş kalırız hepinize ii günler diliyorummm....
canım benim çok teşekkür ederim.
ctesiye az kaldı ve beni heyecan sardı. inşallah kalp atışlarını duyarız de bir ohhhhhh çekerim🙂
rabbim isteyen herkesen yaşatsın bu duyguyu... amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn 🙂
selam kızlar,4 gun sonra 2 aylık olacaız cok sukur asya hanımla....ama bazen okadar huysuz kı ne gece ne gunduz uykumuzz yok......saglıgı yerınde olsun da artık uykusuzluga razıyım tabı benımde saglıgım bu sekılde bozulmazsa🙂
hazancım ınsallah hersey yolundadır sakın sıkma canını...hayırlı haberlerle gel ınsallah.....
MRS.M CANIMMM GORUSEMIYORUZ.......ELACIGIMI ÖP YERIME...
LALEZARCIM TPIGIN DEMIRBASI CANIM DENK GELIPTE BIR KALABALIKCA SOHBET EDEMEDIK....
YAZGULU NERELERDESIN BARI KENDINDEN HABERLER VERSEYDIN BEBIS NASIL NASIL GIDIYOR???
gorusuruz kızlarrrrr
sagol canim amin insallah rabbim bütün hamislerimize hayirli ve kolay dogum nasip etsin bekleyen arkadaslarimizada en kisa zamanda hamis kalmayi nasip etsinayy busenede herkesin oğluşu oluyo rabbim sağ salim kavuştursun oğluşunu sanacnm hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?