18 inde adet günü ay inşallah çok istiyorum Allahım herkeze hepimize versininşallah hissettiğin şey bebeğindir cnm ne kadar varki gününe daha o şekilde hissetmen belki erken ama bazılarından duymuştum dokundukalrında bi sertlik hissettklerini uamarım ondandır
ahaaaaa kıssss sendemi burdaydın bi görünüyon bi kayboluyon bacım anlat bakiiiim ne ediyonGünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn
İzgilişkooooooooooooooooooommm çooooooooooooooooooooooooookk
geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunn canım benim..
tez zamanda sağlıklı,hayırlı evlatların olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh :meri::meri:
evet gülüm yaaaaaa elbet vardır bi hayır dediğin gibi sağlık olsun...kocişimiz başımızda olsun mutluluğumuz daim olsun olsunda olsun işteburdayım bennn ihihih bugün benm doğum günüm ama regl olcam sanırım sancılarım devam edioy ama olsun sağlık olsun değilmi izgilim yawww nedek aman yaaaaaaaaaaa nasipse olcak zaten değilse Rabbim ne demişse ona boynumuz kıldan ince vardır bi hayır deyip sabır ederiz inşşallah.yeterki sağlık olsunn deeeemiiii
sağol canım benimgeçmiş olsun
pembedüüüüüüüüüüüş
gülmelek evet mikrafon sizde gelin bakiiiiim
aha bacıııııııım naber yaaaaaa görüşemedik ne zamandırrrr ayyyyy inşallah meleğin seninledir şimdi oyyyyy hadi inşallaaaaahanaaaaa sıra bana gelmiş🙂
aha bacıııııııım naber yaaaaaa görüşemedik ne zamandırrrr ayyyyy inşallah meleğin seninledir şimdi oyyyyy hadi inşallaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?