iyiyim canım...baktımki meleğim beni bırakmaya kararlı bende oturdum kırmızılarımı bekliyorum...ayyyy çok garip bir durum düşük yapacağımı bile bile bekliyorum....evet yaa görüşemedik uzun zamandır.
iyiyim canım ne olsun. pek umutlu değilim. regli sancılarım salı gününden başladı taaaaaaa.
sen nasılsın bakalım cimcime🙂
iyiyim canım...baktımki meleğim beni bırakmaya kararlı bende oturdum kırmızılarımı bekliyorum...ayyyy çok garip bir durum düşük yapacağımı bile bile bekliyorum....
hayırlısı böyleymiş...
ben bu ay çok umutluydum yaaaa belki okumuşsundur ben hamileyimde test göstermiyor deyip duruyordum ama sonu kötü oldu olsun sen yinede umudunu yitirme
inşallah şuan anneciğiyledir
berranuuuuuuur doğum günün kutlu olsuuuuun canım benim inşallah bu yeni yaşının ilk günlerinde gelir meleğin eşinle ve gelecek olan meleğinle nice mutlu yıllara gülüm benim
iyiyim canım...baktımki meleğim beni bırakmaya kararlı bende oturdum kırmızılarımı bekliyorum...ayyyy çok garip bir durum düşük yapacağımı bile bile bekliyorum....
hayırlısı böyleymiş...
ben bu ay çok umutluydum yaaaa belki okumuşsundur ben hamileyimde test göstermiyor deyip duruyordum ama sonu kötü oldu olsun sen yinede umudunu yitirme
inşallah şuan anneciğiyledir
doğum günün kutlu olsun sağlıkla eşinle bebeğinle sevdiklerinle beraber niye yıllaracanım benm çok ama çokkk saollllll yaa inşallah fıstığım inşallah yeni yaşımda meleğim benmle olur Rabbim hepimize sağlıklı evlatlarımızla eşelrimizle hayırlı ömürler nasip etsinnnn
çok üzüntülü bişey okadar istiyorsun istiyorsun sonra aldırman gerekiyor
gerçi o kişi istemiyormuştu ama yinede kötü bi durum
evet güküm bende öyle diyorum çok şükür Rabbim bu kadarda olsa yaşattı elbet yine yaşatır sen nasılsın gülüm benimselam kızlar
izgilim canım ne diceğimi bilemiyorum rabbim inşallah meleiğini en yakın zamanda gönderir.herşeyde bir hayır vardır
berranur canım doğumgünün kutlu olsunnnnnnnn..iyiki doğdun iyiki varsınnn
oooyyyyyy canım benim olacak elbette sadece zamanını bekliyor[/SIZE]
bunu daha yeni farkettim. içime oturdu bea. acaba bize de anne diyen yumurcaklar olacak mı🙂
evet canım doktorda dedi şanlısınki daha fazla ilerlemeden değerlerin düşmeye başlamış dedi yoksa kürtaj olmam gerekliymiş çok şükür daha kötü şeylerde olabilirdi dediğin gibi önümüze bakalım mutlu olalım hheehheeeevet canım hepimiz senden umutluyduk ama kısmet, hayırlı olan böyleymiş.
hatırlar mısın geçen ay işyerinde bebek istemeyen bir arkadaşın hamile kaldığından bahsetmiştim. üzülmüştüm. istemeye veriyor ama bizi süründürüyor rabbim diye (tövbe yaa çok günaha girmişrim)
arkadaş geçen hafta bebeğini aldırdı. çocuk istememesine rağmen kendini öyle alıştırmış ki çok üzüldü. çok sancısı olduğundan dr.a gitti ve kananması varmış. 2 saat geçse belki de seni de kaybedebilirdik demiş dr. kürtaj yapıldı mecburen.
çok şükür ki sen o aşamalara gelmeden daha yolun başında kurtuldun.
bence bu konu üzerinde daha fazla konuşmayalım. geleceğe bakalım canım🙂
diyorum ya en azından hamile kalabiliyorsun, onu gördük! bak ben 2 yıldır deniyorum ama daha hiç tutturamadım 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?