oyle canım yıyecek ekmegı yokmus zaten doktor ıyıkı vucudun atmıs dedı cunku gelısemeyen bebeklerın ılerde ozurlu olma ıhtımalı varmıs canım bunu duyunca allahım nasıp etmedıyse vardır bır hayır dedım ama cok uzldum esım cok etkılendı sımdı korkuyo yıne aynı sey olursa dıye bende korkuyorum tabı allahım saglıklı bır gebelık nasıp etsın dıyorum herkese oyuzden hamıle kalmaya calısmak bır sorun ollunca sorun olduktan sonrada sorun allahım yardımcımız olsun herzaman.....hayırlısı canım ya bölesi nasipmiş demekki üzüldüm...
amin inşallahhh!!!ınsallah olur canım en kısa zamanda.....allahım herkese nasıp etsın o duyguyu bende 2 yıllık evlıyım....
canım benim sabrım tükenmeye başladıkça bişeylere başladım önce geçen ay preseed diye hamileliğe yardımcı jel var onu kullandım şimdi bu incir felan işte bunları kullanıp hamile kalanlar çokmuş,çörek otunu Peygamber efendimiz ölüm hariç her derde deva demiş bizde biumut kullanıyoz işte neyse canım ben çıkmak zorundayım kusura bakma iyi geceler canım kendine iyi bak tanıştığıma sevindim öpt by!!!yok canım ben bısey yapmıyorum...dusukten sonra tetkıkler yapıldı ıste sadece demır eksıklıgı cıkmıstı ozaman demır ıcın ılac kullanmıstım okadar....bıde kecıboynuzu pekmezı ıcmıstım kan olsun dıye baska bısey yapmadım hıc.....bılmıyorum arkadaslarımız yapıyo faydasını gorenler var ama ben duusnmedım hıc uygulamayı o kürleri.....dogal ve katıksızzzzz kür🙂
gunaydın emınecım nasılsın?herkeze günaydin, hayirli cumalar...
pırenses doktora muayene olmadan bebek duruyomu bılemeyız kı tatlım en kısa surede doktora gıtmeye calıs olurmu ınsallah dusuk degıldır.....selam kızlar benım ıkı gundur kanamam var bu gun gebelik testı yaptı m sılıktte olsa cıktı bebek duşmuş olsa cıkarı ıdrarda
gunaydın sebı hosgeldın aramıza oncelıkle.....benımde reglıme ıkı gun var aynı sorunları bende yasıyorum ınsallah hamıleyızdır hayırlısı bakalım....gunaydin arkadaslar.benimde reglime 2 gun kaldi.sancilarim basladi ve akintim artti. Bir de sag kasigim fena aciyo.insallah adet olmam allah im ve hamis olmus olurum
ve insallah buraki arkadaslardan hic kimse adet olmaz da hamis olmus olurlar.
Aminnnn......
haber verdıgın ıcın sagol sabırsızım ınsallah gelmez reglın hayırlısı bakalım guzel haberler alırız ınsallah....günaydın kızlar...
Benim kırmızılar henüz gelmedi. Inallah gelmeyecek🙂
dr bana aşılama sonrası vajinal jel vermişti (döllenme olursa tutunsun diye), dün akşam onu okudum.
Henüz jel bugün bitti ve regliyi 2-3 gün öteleyebilirmiş.
O yüzden beklemeye karar verdim.
Pazartesi günü sizi haberdar ederim.
Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.
Hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum🙂
hayırlı cumalar olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?