[ı]iyiyim canım bekliyoz işte sende bir hareketlilik var mı,belirti felan benim yumurtlamamı ne anlayamadım hiç akıntı yok fakat göğüslerim taş gibi belimde kopuyo daha reglime çoook var 🙁[/ı]a.s hoşhgeldin sılam iim cnm hamdolsun sen nasılsınnn
inaşllah canım yaa benm günüm belirsiz ama sanırım yarında olmazsam ve ateim yüksek devam ederse salı günü falan test yaparım idrar testi kan testi beni çok züüyo çıkmayınca yaa ne biliim çok zor geliyo hayırlısı olsun inş güzel haberler veririz birbirimizeınsallah canım pazar gununu ıple cekıyorum bakalım eger olmazsa pazartesı dogruuuuu kan testı yaptırmaya gıdecegım olmazsa tabıııı.......
canm aslında ben artık belirti aramaktan çok yoruldum çünkü her ay hüsrana uğradım buay sadece bi hafta önce acayip bulantım oldu akşam ve afedersin çıkardım yani psikolojik falan değildi çok fena bi bulantıydı ama hamişlikle ne alakası olur erkenden bilemiyoum her bünye farklı tabi değişik şeyler yaşanaiblir.bide akıntı var cnm bnmde ama su gibi yani sanki çamaşırım ıslak ama tuvalet ihtiyacım falan yok ne biliim yaa inşş bunlar hamişliktendir.gögülerde hiç bi fark yok benm olsa hemen anlarım zaten en büyük belirti diye düşünüyorum ama oda herkesete aynı olmuyo hayırlıs inş cnmm inşşş anne olaibliriz buay[ı]iyiyim canım bekliyoz işte sende bir hareketlilik var mı,belirti felan benim yumurtlamamı ne anlayamadım hiç akıntı yok fakat göğüslerim taş gibi belimde kopuyo daha reglime çoook var 🙁[/ı]
Oyy tatlı cadımm hep iyi ol emiihosgeldınn canım ben ıyıyım sen nasılsın?
bende bu ates olcmeyı hıc yapmadım sadece kendımı ızlerım ben bıde agrıları farkederım yanı ayırt ederım ınsallah teste cıft pembıs cızgıyı gorursun canım ınan kendımden cok ben burdakı arkadasların bebıslerıne kavusmasını ıstıyorum sonra ben 🙂zamanı gelenı beklıyoruz cok hos o heyecanı yasamakinaşllah canım yaa benm günüm belirsiz ama sanırım yarında olmazsam ve ateim yüksek devam ederse salı günü falan test yaparım idrar testi kan testi beni çok züüyo çıkmayınca yaa ne biliim çok zor geliyo hayırlısı olsun inş güzel haberler veririz birbirimize
sagol canım sende ıyı ol hep.....vala tatlım kadın yapısı okadar akılalmazkı her donem akıntımız oluyo valla......ne zamanndı senın gunun canım yaaa unuttum bennnnn yorgunluktan olsa gerek kusura bakma[ı]oyy tatlı cadımm hep iyi ol emiiBende işte daha reglime çok varken bel ağrısından ölüyom bide göğüsler taş gibi yyumurtlama diycem ama hiç akıntı yok acaba akıntı olmadan yumurtlama oluyomu?[/ı]
canım güzel dileklerin için çok saol evt tatlım aile gibiyiz burda seviniyoruz üzülüyoruz birbirimiz için çok güzel paylaşımlar bunlar Allahım tüm isteyenlere içinde banada hayırlı sağlıklı evlatla nsaip etsin inşbende bu ates olcmeyı hıc yapmadım sadece kendımı ızlerım ben bıde agrıları farkederım yanı ayırt ederım ınsallah teste cıft pembıs cızgıyı gorursun canım ınan kendımden cok ben burdakı arkadasların bebıslerıne kavusmasını ıstıyorum sonra ben 🙂zamanı gelenı beklıyoruz cok hos o heyecanı yasamak
aynen canım bende hep belirti arardım ama şimdi hamilelik belirtisi için demiyom bu yumurtlamamı diye merak ediyom eğer yumurtlamaysa boş geçmesin diyecanm aslında ben artık belirti aramaktan çok yoruldum çünkü her ay hüsrana uğradım buay sadece bi hafta önce acayip bulantım oldu akşam ve afedersin çıkardım yani psikolojik falan değildi çok fena bi bulantıydı ama hamişlikle ne alakası olur erkenden bilemiyoum her bünye farklı tabi değişik şeyler yaşanaiblir.bide akıntı var cnm bnmde ama su gibi yani sanki çamaşırım ıslak ama tuvalet ihtiyacım falan yok ne biliim yaa inşş bunlar hamişliktendir.gögülerde hiç bi fark yok benm olsa hemen anlarım zaten en büyük belirti diye düşünüyorum ama oda herkesete aynı olmuyo hayırlıs inş cnmm inşşş anne olaibliriz buay
nurcum benımde aynı sulu akıntım var bıde ara ara kasıklara sancı gırıyo aslında kendımızı ızlemesek ıyı olur ama ıste dedıgın gıbı her ay umıt canım.....beklemekten baska yapacagımız bısey yok galıba sımdılık zamanı geldıyse eger,nekadar belırtı olsada olmasada artık bekleyecegız....canm aslında ben artık belirti aramaktan çok yoruldum çünkü her ay hüsrana uğradım buay sadece bi hafta önce acayip bulantım oldu akşam ve afedersin çıkardım yani psikolojik falan değildi çok fena bi bulantıydı ama hamişlikle ne alakası olur erkenden bilemiyoum her bünye farklı tabi değişik şeyler yaşanaiblir.bide akıntı var cnm bnmde ama su gibi yani sanki çamaşırım ıslak ama tuvalet ihtiyacım falan yok ne biliim yaa inşş bunlar hamişliktendir.gögülerde hiç bi fark yok benm olsa hemen anlarım zaten en büyük belirti diye düşünüyorum ama oda herkesete aynı olmuyo hayırlıs inş cnmm inşşş anne olaibliriz buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?