evet evet çok haklısın 16 günlük geçikmem oldu sadece hheehheee
oohh oohhhh yerindeyse sorun yok ne diyelim hayırlısı olsunCok sükür iyim gülüm.3 oldu kaciyorum ameliyattan ya,keyfim yerinde valla😀
canım korunun dermi dr sana dedilermi şu kadar ay korunun diyeSorun degil kusum yardimim olursa severek cevaplarim🙂Yalniz müddetten kastin ne onu anlamadim.Benim ilki 5 haftalikti,ikinci ve ücüncü 7 haftalikti ve 2006 daki son düsügümde 9 haftalikti🙁
Hepsinde kürtaj oldum malesef.Sende buna gerek kalmamasi cok iyi.
hıımmm peki diğer ayladaki reglinle aynımı bi fark varmılekelenme bugün başladı pembe renkte
evet kuşum benim nolduki kısssssheee o kadar işte biraz gecikti
ya ne diycem , yanlış mı hatırlıyorum ,çok da açık etmeden sorayım
eşinin iş yerinin üzerinde lojmanda oturan sen miydin tatlişkom
hhöööööööööööyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttt len bağlantı kesildi ne çok yazmışınız iki dakkadaaaaaa
ooohhh herkesler geldiiiii
parti başlasınnnn
meleke yavrusu
ya acırsa amaaaa
gel elimi tut o zamannnn
hehe süper olmuş buuu
yaaa yakalarım ben adamııııı
ya acır benim canııımm
tatlı benim canıım 🙂
sen bunu unut o kelimeyi çıkar kafandan normal regl bu , yok başka bişi .
Bilgecim hosgeldiinn🙂Persembe günü dualarimiz seninle olacak,bundan hic süphen olmasin canim.Rahim filminden sonrada bir bakariz listenin en altinda yerini almissin😀
Kusum sen abla sözü dinlesene az.Ne kadar korursan kendini,o kadar cabuk toparlanirsin yine.Agrilarin sikayetlerin o kadar az olur.Bir seferinde ben dikkat etmedim ve tam 7 ay adet olmamistim.Dogumdan sonra bile o kadar sürmemisti halbuki.evet evet korktuğum gibi yoğun ağrım yok kimisi ağrıdan hastaneye yatıyormuş düşük yaparken tırsmıştım duyunca bide benim fazla ilerlemediya çok şükür iyiyim şimdilik
aayyy aayyy kısssss ne heyecanı inşallah meleğin seninle umarım bu heyecan boşuna değildir
lalezara da dru öyle demiş amaaaan nolcek giden gitti zaten niye öyle oluyoki neden ağır iş yapmamak gerekiyor olsun yaaaaa bizim ev 1 artı 1 çabuk biter
bacım göbüşünü kaşımadığın sürece problem yok hheehheee
evet evet çok haklısın 16 günlük geçikmem oldu sadece hheehheee
diğer aylardada lekelenme olurdu biraz koyu renkte olurdu şimdi penbe renkte geldi bugünoohh oohhhh yerindeyse sorun yok ne diyelim hayırlısı olsun
canım korunun dermi dr sana dedilermi şu kadar ay korunun diye
benm kürtaja gerek olup olmadığı bir daha gidişte belli olacak ama dr büyük ihtimalle gerek kalmaz dedi rahim kalınlığım 13 mm miş 10 mm inerse gerek yok dedi
hıımmm peki diğer ayladaki reglinle aynımı bi fark varmı
oyyyy yerim senin şekerliğini beeeeen canım benim umarım en kısa sürede atlatırsınbilgemelek yavrum..seve seve gelirim ben..ne güzel olur da..hastanelere giremiyorum..girebilsem tüp bebek yaptırıcam..kapıda başlıyo çarpıntı..içeride ambulanslık olmaya yakın oluyorum nefret ediyorum panik ataktan ve aşırı heyecandan..ya bi de bilseniz bu rahatsızlık bende 28 yaşında çıktı..şimdi ben bir sürü şeyden korkuyorum ya..ondan önce korku nedir bilmedim ben..bi kork di mi yok..inanılacak gibi değil bir gecede huyum değişti bu yönden..alla alla ya...olsun ama şekerliğimden bişi kaybetmedim🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?