evet kuşum benim nolduki kısssss
bilgemelek yavrum..seve seve gelirim ben..ne güzel olur da..hastanelere giremiyorum..girebilsem tüp bebek yaptırıcam..kapıda başlıyo çarpıntı..içeride ambulanslık olmaya yakın oluyorum nefret ediyorum panik ataktan ve aşırı heyecandan..ya bi de bilseniz bu rahatsızlık bende 28 yaşında çıktı..şimdi ben bir sürü şeyden korkuyorum ya..ondan önce korku nedir bilmedim ben..bi kork di mi yok..inanılacak gibi değil bir gecede huyum değişti bu yönden..alla alla ya...olsun ama şekerliğimden bişi kaybetmedim🙂
Simdi anladim🙂Dr her seferinde 3 ay korunmamizi önermisti.Cogundada uyduk buna aslinda.Sadece ilk düsükten sonra uymamistik.Iyikide uymamisiz.Kürtajdan sonra üc ay gecmeden ogluma hamile kalmisim🙂Bir düsükten sonra kadinin vücudu,hormonlari hamilelige daha elverisli oluyormus.Benim sonuna kadar yürütebildigim tek hamileligim o düsükten sonraki olmustu.oohh oohhhh yerindeyse sorun yok ne diyelim hayırlısı olsun
canım korunun dermi dr sana dedilermi şu kadar ay korunun diye
benm kürtaja gerek olup olmadığı bir daha gidişte belli olacak ama dr büyük ihtimalle gerek kalmaz dedi rahim kalınlığım 13 mm miş 10 mm inerse gerek yok dedi
hıımmm peki diğer ayladaki reglinle aynımı bi fark varmı
İZGİL bende belirtinin b'si yok ablam..ama regl belirtisi de yok şimdilik..göğüslerimde hafif ağrı olması lazım ama olmadı..fakat daha var yine olabilir..çünkü bazen 3 gün önce de ağrımaya başlıyo..benim daha kaç gün var bakiiim..e 5-6 gün var..ya da varsa ben öküzüm bişi anlamıyorum..herkes anlıyo ya..bu ay bi başkaydı biliyordum falan diyo kızlar..bende yine bir farklı his yok..aynı hissiz öküz🙂
En iyisini yapiyorsun canim.Keske herkes yapabilse bunu.Senin icine bu rahatligi veren yüce Allah belkide tez zamanda bebegini de gönderecek sana.Sen oglundanda bilirsin;kesin hic ummadigin bir anda gelmistir sana dimi?Genelde öyle oluyor zaten.kısmet artık canım
cidden artık takmıyorum kafaya
hayır çok enteresan , geçen ay burada kafa tuttum millete , kafama takmıyorum diyene inanmam diye ,
anam birden bir haller geldi üzerime , cidden takmıyorum,düşünmüyorum eskisi kadar
nasıl aniden bu hale geldim bende çözemedim ama
bir gün dedimki; ya sen napıyorsun?????? zaten belli değil mi senin durumun , sadece biz bilmiyoruz , bekleyip öğreneceğiz..
neeeeee nasıl yani şimdi ben bi süre regl olmucammı...ahaaaa.....ben şimdi ciddi ciddi lohusamıyım ben birkaç ay yumurtlamayacakmıyımKusum sen abla sözü dinlesene az.Ne kadar korursan kendini,o kadar cabuk toparlanirsin yine.Agrilarin sikayetlerin o kadar az olur.Bir seferinde ben dikkat etmedim ve tam 7 ay adet olmamistim.Dogumdan sonra bile o kadar sürmemisti halbuki.
ahaaaa kıssss yoksa...ayyy canım benim belki yrleşme kanamasıdır...bekle bakalım ne yönde ilerleyecekdiğer aylardada lekelenme olurdu biraz koyu renkte olurdu şimdi penbe renkte geldi bugün
kısssss canım yaaaa ne diyon öleeee kendineeeeİZGİL bende belirtinin b'si yok ablam..ama regl belirtisi de yok şimdilik..göğüslerimde hafif ağrı olması lazım ama olmadı..fakat daha var yine olabilir..çünkü bazen 3 gün önce de ağrımaya başlıyo..benim daha kaç gün var bakiiim..e 5-6 gün var..ya da varsa ben öküzüm bişi anlamıyorum..herkes anlıyo ya..bu ay bi başkaydı biliyordum falan diyo kızlar..bende yine bir farklı his yok..aynı hissiz öküz🙂
Sehnazcim,bende hamileliklerimin hic birinde adet gecikmesinden bir müddet sonrasina kadar hic birsey anlamazdim.Adetim gecikirdi.Idrar testinde acik secik iki cizgi belli olurdu ve bende en ufak bir belirti olmazdi.Ondan bir hafta kadar sonra bulantilar baslardi.Yani belirtiler kisiden kisiye cok degisebiliyor yada hic olmayabiliyor.İZGİL bende belirtinin b'si yok ablam..ama regl belirtisi de yok şimdilik..göğüslerimde hafif ağrı olması lazım ama olmadı..fakat daha var yine olabilir..çünkü bazen 3 gün önce de ağrımaya başlıyo..benim daha kaç gün var bakiiim..e 5-6 gün var..ya da varsa ben öküzüm bişi anlamıyorum..herkes anlıyo ya..bu ay bi başkaydı biliyordum falan diyo kızlar..bende yine bir farklı his yok..aynı hissiz öküz🙂
ay inşallah arkadaşlar Allahım herkeze versin hergün dua ediyorum herkez içinde inşallah vardırneeeeee nasıl yani şimdi ben bi süre regl olmucammı...ahaaaa.....ben şimdi ciddi ciddi lohusamıyım ben birkaç ay yumurtlamayacakmıyım
bende daha şimdiden regl günüme göre kocişe tarih verdim izine çıkma tarihi...
sen 3 düşüğün 3ündede regl olmadınmı birkaç ay
ahaaaa kıssss yoksa...ayyy canım benim belki yrleşme kanamasıdır...bekle bakalım ne yönde ilerleyecek
kısssss canım yaaaa ne diyon öleeee kendineeee
hııımmmmm geliyor seans
5 6 günün var demek daha ayyyy canım benim yaaa umarım boşuna değildir hiçbirşey
wooooooooooooow bacım ne kadaaaaaaaaan mikemmeeeel bi hatunsunhiç ya bişey olduğuna değil , geçen eşime sizleri anlatıyordum da , yanlış anlatmıyayım diye
vardır benim öle takıntılarım , herşey doğru olacak , hatalı bilgiye yer yok 🙂
oooooo ben bana bu değerli bilgiyi verdinya artık hiçbir dr beni durduramaz...hheehheee teşekkür ederim canım benimSimdi anladim🙂Dr her seferinde 3 ay korunmamizi önermisti.Cogundada uyduk buna aslinda.Sadece ilk düsükten sonra uymamistik.Iyikide uymamisiz.Kürtajdan sonra üc ay gecmeden ogluma hamile kalmisim🙂Bir düsükten sonra kadinin vücudu,hormonlari hamilelige daha elverisli oluyormus.Benim sonuna kadar yürütebildigim tek hamileligim o düsükten sonraki olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?