bence de canım.sen 1 ay kendini ruhsal ve bedensel açıdan dinlendir.sonra çalışmalara tam gaz devam edersin
Eşim geçen diyorki;
Biz hamile olduğumu öğrenmeden bir akşam önce birlikte olmuştuk ve ertesi çok ağrım olmuştu 2 gün, "bundan sonra diyor öğrenince 3 ay bişi yapmak yok" diyor ama sonrasında ka ekliyor "ben 3 ne yapıcam" 😀
eee onlarda haklı biyerde 🙂 ama bebiş için karşılıklı fedakarlık gerekiyo.bi bebişler gelsinler bol bol ısırırız acısını çıkartırız artık 🙂
yihhuuuuuuuuuuu...profesyönel melek plmuşum............
canım benim inş. en kısa zamanda meleğiniz gelir sizi bekletmez....doğrusunu söylemek gerkirse rahata bende okadar alışmışım ki bebiş olunca okadar işin altından nasıl kalkabileceğim diye düşünmüyo değilim.daha çalışma aşamalarında olduğum halde.Aslında o benden daha çok istiyorda, biraz kabullenmişliği var aslında, eşimin ben ikinci eşiyim, ilk eşinden 3 tane olmuş ama yaşamamış özünlü doğmuşlar zaten hele bir tanesi kucağında ölmüş, ikisinide aldırmışlar, bu konuda biraz yaralı ve o yüzden bir an önce sağlıkli birz bebeğimizolmasını çok istiyorum, aslında bana kalsa benim rahatım iyi
canım benim inş. en kısa zamanda meleğiniz gelir sizi bekletmez....doğrusunu söylemek gerkirse rahata bende okadar alışmışım ki bebiş olunca okadar işin altından nasıl kalkabileceğim diye düşünmüyo değilim.daha çalışma aşamalarında olduğum halde.
ben de böyle şeyler düşünerek kendimi güdülemeye çalışıyorum.ama işle zor oluyo ya.şimdi tatili bekliyorum.hem genel kontrol için doktora gideceğim hemde artık yoğun olmam iyi olur diyorum.Valla çalıştığımız için hem ev işleri hemde mesleğimiz yeterince yoruyor, ama ne yapalımda sanırım onlarsız olmaz, yinede değilmi, minik elleri, minik ayakları o minik ağzı öpmeden olurmu canım yaaaa, o mis gibi kokularını duymadan, anne, baba dediklerini duymadan, olmaz olmaz biz güçlüyüz hepsinin hakkından geliriz....
ben de böyle şeyler düşünerek kendimi güdülemeye çalışıyorum.ama işle zor oluyo ya.şimdi tatili bekliyorum.hem genel kontrol için doktora gideceğim hemde artık yoğun olmam iyi olur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?