nasılsın dileğim demişsin yaa bende bulantıları yaşıcakmıyım bunları yaşıcakmıyım dieee biliyomusun bende hep okurken onu düşünüyorum cnm acaba bende yaşıyabilecekmiyim bebeğim içimde olup midemin bulandığındığını onun anne burdayım dediğini anlayabilecekmiyim öyle hayal gibi geliyo kiii inşlalah nasip olur bizede cnm
hoşbulduk meryemim bebeişinle iisiniz ne güzel cnm kocamanda olmuşsunuz hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğin kollarına inşş cnmm
hoşbulduk izgiliiimmmmmmmm güzel insan.yok be gülüm belirti falan zaten ben buay regl bekliyorum çünküm ateşim busabah düştü ve 3 gün önce gebelik testinde kocaman bir tek çizgi gördümm 🙁 çok canım sıkılıyo izgil ama napiimm her şeyde bi ahyır vardır bekliyorum 1 yıl oluyo ama sabırla beklicem meleğimi
evet gülüm yaa sağlıklı olsun yeter.sen devam edecen mi incire bu ay?meryem bacım sen nasılsın kııııııı meleğmiz hala yaramazlığa devam ediyormuş....ayyy olsun lsun sağlıklı olsunlarda
ayy cnm benim inş tez amanda kurtulursun bulantılarındanbenim bulantım yok ama kasıklarım cok agrıyor allah hepimizin yardımcısı olsunyarın 11 hafta bitiyor inşaallah.belli olmuyor şu anda iyiyim pat diye başlıyor mesela.dün bütün gün iyiydi akşam bi başladı bulantı..inşaallah biter.bebişim sağlıklı olsun yeter ki bitmese de razıyım.sen nasılsın gülüm?
hastanelerde bebek aldırmaya gelenleri görünce çok üzülüyorum biz bunca ararken kadınlar 6. çocuktan sonra hala havada kapıyolar spermleri yaw 😕😕😕
bende içirtmiyorum kocişe zaten kendi çıkıyor balkonaizgilcim: ben Tr den geldi hava bozdu demiiii, ben varken tam yaz havasiydi...
bende hafta sonu kocacimla daldim eve.. altin üstüne getirdik... oturma odasindaki perdeyi cikardik, üstü sararmis, cami sildim, camdanda sari kir cikti.... kizacasi SIGARADAN, adamin basinin etini bi yedim, artik evde sigara icemiyor 🙂)))))))))))))))))))))) kendi gözüyle görmesi iyi oldu....
bizim kızlarA söyleme ama evet devam edicem ama sadece inciremeryem214434;532755)' Alıntı:evet gülüm yaa sağlıklı olsun yeter.sen devam edecen mi incire bu ay?
tamam kuşuuuuum gel yine behliyoozzzz
oyyyy canım benim yaaaa hayırlısı olsun artık...incir yemişmiydin bilgemelekle lara duymasın ama sen yinede bi dene ben başlıcam tekrardan hheehhee ama az yicem günde 2 tanecik
ayy cnm benim inş tez amanda kurtulursun bulantılarındanbenim bulantım yok ama kasıklarım cok agrıyor allah hepimizin yardımcısı olsun
kıssssssssss içinde hiçmi korku yok....ya eltin karı okursa bunları heeeeee altıntaş diyoz almanya diyoz elti diyoz korunma diyoz hamile diyoz anaaaaaam bak bişi olursa ben seni tanımıyom sen beni hheehheee:meri:ay güldürdün beni... evt ya bazilarinda öyle oluyor... benim geri zekali eltim korunurken hamile kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?