heeeeeeeeeeeeeee...incirde bende ara kanama yapmıştı neyse yaaaaa zaten bu ay ne denersem az denicem aliiiim yinede birkaçgün içiiiim bakalım nasıl olcak:meri::meri::meri:
kız Allah iyiliğini versin emi ne güldürdün beni yaaa
dur heyecanlanma anlatiim ama bak sölüyorum benm o ay ve bi sonraki ay ara kanama oldu çünkü bu bitki menopoz döenmine giren bayanlarda adet söktürüyo iice araştır netten 😀
bak şimdi göz kararı ama az bişi yani bi tatlı kaşığı cüvanperçemini kaynamış suya atıyorum demliyorum 2-3 dk buarada ocaktan alınmış olcak haa sakın kaynatma tamam mı 😀
sonra şeker falan koymadan içiyorum sarı oluyo tadıda pek hoş değil ama tekrar sölüyorum kanama yapabilir.ben kanama olunca krkup doktora gittim öenmli değil dedi bazı kadınlarda olur dedi ve o ay 3 tane kocaman yumruta vardı yaaaama yinede tutmadı gülşüm🙁
napalım kısmetttttt hah bide en fazla 5 6 gün işmişimdir yani daha fazla kullanmadım ona göre şekerrrrr
bacım bizim ikimizde aynı memleketteniz...sabah bir taraftayız akşam bi tarafta hheehhee kafamızza göre takılıyozrüya gibi geliyor simdi... git bacim git... ara sira degisiklik olmasi gerekiyor... ama fazla kalma... hemen git gelannecigine mi gidiyorsun, kaynanayami?
ne güzel tarif ediyorsun.sıkıysa dön gerçektenhııımmmm...kimbilir bacım...
ama artık hamile olduğumu anlarım...hamile olunca o kasık ve alt karın bölgesi ağrısı sürekli olmuyor ara ara arğı sancı giriyor sonrasında bişicik kalmıyor özelliklede gece bi taraftan bi tarafa dönmek gerinmek imkansız sıkıyorsa bi dön varya......nefesini zor döndürüyor insan....yani eğer oağrıların sürekliyse regl ağrılarıdır ama ara ara sancı şeklindeyse hamileliklendir...ağrı regl ağrısı gibi oluyor ama tek fark süresi...devamlıysa regl, ara araysa hamişlik
hııımmm bak bende sivilcelerde yoktu geçen ay daha reglime 10 gün kala bitişirlerdi...sadece regl günüme 1 gün kala 1 tane çıktı sanırım olsun bacııım daha çoooooook yenisin olur elbet inşallah bu ay sizinkiler tanışıp anlaşıp kaynaşıp yol alıp yuvarlanıp rahime yerleşip sıkı sıkı tutunup anneciğine merhaba derbenimki regl bacim, 95% eminim....sivilceler var onlar olmassa biraz ümitlenirdim, cünkü bu ayki agrim hafif geciyor, normalde agridan kivranirdim, bu ay gayet rahatim ama $u sivilceler bozuyor i$i....
evet bacım yaaaa ben ömrümde öyle sancı çekmedim...ne regl ağrıları yaşadım ama o 10 sn lik sancı gibisini yaşamamışımdır...çok anlık bir ağrı ama ooooooooooone güzel tarif ediyorsun.sıkıysa dön gerçekten
heeeeeeeeeeeeeee...incirde bende ara kanama yapmıştı neyse yaaaaa zaten bu ay ne denersem az denicem aliiiim yinede birkaçgün içiiiim bakalım nasıl olcak
bacım bizim ikimizde aynı memleketteniz...sabah bir taraftayız akşam bi tarafta hheehhee kafamızza göre takılıyoz
hıımmm kürü deneyeceksin yani....ben incir kürünü içemedim içimi baymıştı kurusunu yedim....bi dene bakalım...ohhhhh ne güzel, uzakta olmanin en güzel tarafi, bu kavu$malar... gerci benim annem burda kaynanam uzakta ama, ayni sayilir...
bu arada bende bugün incire basliyorum... saracoglumu ne onun yazdigi gibi yapcam herhalde....
evet bacım yaaaa ben ömrümde öyle sancı çekmedim...ne regl ağrıları yaşadım ama o 10 sn lik sancı gibisini yaşamamışımdır...çok anlık bir ağrı ama ooooooooooo
sonu kötüde olsa Rabbim o kadarıda yaşattıya çok şükür...inşallah bundan sonrakini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
güle gülegülügülühıımmm kürü deneyeceksin yani....ben incir kürünü içemedim içimi baymıştı kurusunu yedim....bi dene bakalım...
kıjjjlayyyyy izgil kaçar demeye şimdiden başlıyiiim anca çıkarım
öğle saati geliyor benim ufaktan ufaktan yol aliiiiim girerim tekrar
öpüyorum herksi
bol muhabbetlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?