Aslm canim,selamini iletirim🙂Sana kolay gelsin tatlim.oyyy tamam kuşuuum görüşürüz tekrar kendinize iyi bakın...bende çıkarım artık daha yemek yapcam
canımsın yaaa hepimiz birer muhabbet kuşuyuz geliyoruz burda cıgır cıgır ötüşüyoruz hhheehheee canım beniiiiiiiiiim selvi boyluma yine ablasından çoook selam ben kaçayım artık fırsat buldukça girerim canııım beniiim öpüyorum çoook
dr 13 mm dedi 10 mm e inerse gerek yok büyük ihtimallede gerek kalmayacak dedi yaaaaa 3 mmde gitmiştir zaten hheehhee ölçseydim keşke hheehhee ayyy iğrençlikte sınır tanımıyorum.....Daha 5 haftalikti dimi?O zaman gerek kalacagini sanmiyorum.Burada bakma her düsükten sonra rutin olarak hemen kürtaj ediyorlar ama mecburiyet olmadikca hic iyi degil.Buna en iyi Dr un karar verir,icin rahat olsun tatlim.
Bu arada senin yeni profil resmin cok cici kiss,cok hosuma gitti😀Sanada yakismis🙂
ooyyyyy canıııım ama napiiiim en fazla 1 hafta içinde başlarız çalışmalara o zamana kadar bitsin herşey canım beniiim
inşallah kuşum hep ediyoruz birbirimize inşallah....sen yinede dikkat et
ilk günün akşamı bi başladı yoğun ve parça şeklinde kanama 2.günün akşamına kadar devam etti yani yoğun kanamam 24 saat sürdü diyebilirim sonrası normal regl şeklinde...bilmiyorum bakalım 10 gün sonra gideceğiz dra umarım iyice temizlenmiştir...senin düşüklerinde ne kadar sürüyordu yoğun dönem
yok canımıniçi yinede dikkat ediyorum kocişim alt kattaya onu çağırıyorum birşey çekileceği zaman inşallah olmaz bişi
selam ayşegülcüm lalezarcım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?