canım ben bi kaç kez ölçtüm adet günü ateşim 36.3 e düşüyo bnm yada 36.4 e yani ama o güne kadar yüksek çıkabiliyo uff ateşe pek ianamıyorum benn yaa inşş seninki gebelikten yükselmiştirr cnmadetten önce ateşimiz yükselir mi düşer mi.....
meryemmm seni hiç kırmak istemiyom bennnnn buay hamiş oalyım hepimiz bekleyenler olalım inşşşsende mutlu ol mercimeğinde değilmiii😀
azadeciğim ateşin düşmemiş yani bu güzel bişey.inşaallah vardır inşaallah bu ay gelir mutluluğun
adetten önce ateş düşer.ben ateş yöntemine inanıyorum.hamile kaldığım ay ateşimi ölçüyordum.o ay tek bir kere ilişki oldu ve tuttu
evt cnm aslında sneinki tam tutmuş ne güzel ben bi kaç kez yaptıma am şu bi gerçek regl olacaksan eğer o gün ateş düşüyoo bunu denemiştim bende ama yumrutlama zamanını hesaplamayı tutturamamıştım sanırım😀adetten önce ateş düşer.ben ateş yöntemine inanıyorum.hamile kaldığım ay ateşimi ölçüyordum.o ay tek bir kere ilişki oldu ve tuttu
yanlış bakmışım canım..
benim ateşim 35.9
36.1
maksimum 36.2 çıkmış hep....
bu sabah ölçtüğümde 36.7 çıkmıştı ateşim ilk defa bu kadar yüksek çıktı...
ama bende sabah 7.30 da ölçmedim
9.30 civarı idi....
maşallah canım...
ne güzel senin adına sevindim..
sen ateş ölçme konusunda deneyimlisin o zaman....
evt cnm aslında sneinki tam tutmuş ne güzel ben bi kaç kez yaptıma am şu bi gerçek regl olacaksan eğer o gün ateş düşüyoo bunu denemiştim bende ama yumrutlama zamanını hesaplamayı tutturamamıştım sanırım😀
azade bende aynı saatlerde ölçtüm cnm yarın sabah 7. gibi ölç sanırım daha sağlıklı sonuç alabilirsin tatlım
çok şükür cnm yaa ne güzel inşş bizim meleklerde annelerinin göbüşlerine düşmüştürr tatlımmm inşşşşbenim ateş ölçtüğüm ilk aydı.son ay olduacemiydim aslında ama çok araştırdım.o ay parça aldıkları için yasaklıydım ama yasağı o günlük deldim :meri: iyi ki delmişim bebişim o gün düşmüş göbüşüme.ateş düşer yumurta çatlayınca sonra tekrar yükselirmiş.ateş yükselince iş işten geçermiş.ben de ateş düşünce hemen çalıştım 🙂Rabbim verince veriyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?