Bende kendime güveniyorum, ama bu hiçbirşeye benzemiyormuş bunu görmüş oldum, bende yasin okuyup dua etmek istiyorum ama şu anda yapamıyorum birde buna sıkılıyorum...
Önçeki hafta pazar günü ilk kanama ve düşük gerçekleşti o günden sayarsak 10. gün bugün
canım çok normal....ben de elde edemediğim şey için kısmet değilmiş der o konuyu bir daha düşünmezdim ama hakikaten bu konu bambaşka... ben eminim hayırlısıyla bebişleriniz gelecek inşallahhhhh, dualarımdasınız.
haklısın insan dua edince rahatlayabiliyor ama bitsin de bol bol edersin sıkılma canım
Haa bide ayşegülcüm senide göğüs acıların uzun sürmüşmüydü benimkelir hala çok acıyor
Kızlar kocam geldi çocukların satranç turnuvası var orda hakimlek yapıyor 🙂 ben gideyimde biraz onunla ilgileneyim, onun desteği de iyi geliyor bana, ikinizide çok çoooooooooook öpüyorum ve inanın ikinizinde yeri bende başka..
Kızlar kocam geldi çocukların satranç turnuvası var orda hakimlek yapıyor 🙂 ben gideyimde biraz onunla ilgileneyim, onun desteği de iyi geliyor bana, ikinizide çok çoooooooooook öpüyorum ve inanın ikinizinde yeri bende başka..
ayşegülüm seni de çoookk öpüyorum, görüşürüz canımmmm allah yardımcın olsun.
sevgiyle ve umutla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?