kıslar selam nasılsınız ya iyiki böyle bişey yapmışınız geçmişi okudumda tweety canım haklısın
hoşgeldin cnm yaa merak etmiştim seni gittin gelmesdin haber vermişmiydin benmi kaçırdım regl oldunmu cnm
aynen canım meryemcim boşver artık onları bikaç hafta girmedim çok değişmiş o sayfa ya kimileride yalan yanlış konuşuyolar.Geçmiş geçmişte kaldı , tadımızı bozmayalım , biz önümüze hatta göbüşlerimizdeki mercimeklerimize bakalııııııııııımmm :meri::meri:
hoşbulduk canım çok girmeye çalıştım ama net hep gitti yok daha niğdedeyiz cuma günü ankaraya geçcez ya canım ayın 28 de olmam gerekiyodu benim olmadım 2 mayısta çok az kanamam oldu 1 gün sürdü suan hiç bişy yok testte yapmadım bitürlü karnım şiş hala sancılarım oluyo ama ümidim yok artık hamilelikten yana 🙁
cnm bence test yap çünkü hamile olma ihtimalin yüksek burda laaleza arkadaşımız normal regl oldu geçti daha sonra öğrendi hamile olduğun senin bi gün sürmüş üstelikk bence test yap cnmmmhoşbulduk canım çok girmeye çalıştım ama net hep gitti yok daha niğdedeyiz cuma günü ankaraya geçcez ya canım ayın 28 de olmam gerekiyodu benim olmadım 2 mayısta çok az kanamam oldu 1 gün sürdü suan hiç bişy yok testte yapmadım bitürlü karnım şiş hala sancılarım oluyo ama ümidim yok artık hamilelikten yana 🙁
hoşbulduk canım çok girmeye çalıştım ama net hep gitti yok daha niğdedeyiz cuma günü ankaraya geçcez ya canım ayın 28 de olmam gerekiyodu benim olmadım 2 mayısta çok az kanamam oldu 1 gün sürdü suan hiç bişy yok testte yapmadım bitürlü karnım şiş hala sancılarım oluyo ama ümidim yok artık hamilelikten yana 🙁
cnm bence test yap çünkü hamile olma ihtimalin yüksek burda laaleza arkadaşımız normal regl oldu geçti daha sonra öğrendi hamile olduğun senin bi gün sürmüş üstelikk bence test yap cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?