sakın ol ılk once canım bılıyorum ıcın kıpır kıpır yarın ınsallah guzel haber verırsın bızlere.....
sağol canım,Allah razı olsun.Insallah canimmmm.... Liste ortada yok. sende durumlar nasil???
Ranagül canim, kac kisi tanidiysam tüp bebek yapan hepsindede tuttu, sen icini ferah tut, stress yapma... en iyi ilac dua, bolbol dua et, bizimde dualarimz seninle
canlar merhaba ve hoşçakalın hheehhee
çıkıyorum demek için girmiştim
ayyyyyy emineeeem yaaaaa yerim senin heyecanını ben canım benim inşallaaaaaah yarın bomba gibi haberlerle geleceksin yani kesin hamilesinde inşallah herşey yolunda diyecek doktorun
ayyyyyyyy niye baba adayına haber vermiyorsunki...hıımmm...bence akşama eve gidince güzel bir süpriz ayarla veee söyle kocişine zaten belli hamile olduğun
ayyyy canımsın yaaaaa inşallaaaah sonuna kadar sorunsuz hamilelik yaşarsın
ranagülüüüm inşallah kullandığın bütün ilaçların şifa olur...inşallah sizin içinde herşey yolunda giderde sende testinde o nazlanan 2. çizgiyi görürsün...inşallah daha ilk denemende nasip olur canım benim
bu arada listeye ayar çektim canım bilgemeleğim elinde kör testereyle gelip hep lak lak hep lak lak demesin diye...bilgemelekkkkk canımıniçiiiii sen nerdesin yahuuuuuu
ayyyyy çıkıyorum ben amma uzun yazdım heeee mutfak dolapları beni bekliyo
öptüm canlar izgil uçarrrrr
şimdilik 1 gün geçti geçen ay 25 gün geçti söktürücüyle adet oldum ilk ozamn gecikti benim geçen hamileliğimde adetim 9 gün geçmişti ve ozamn çok silik çıkmıştı inşallah öyledir ama umudum kalmadılovely hayırlısı olsun.....testte bazen cıkmayabılır reglın de gecıkme olurmuydu pekı hıc?
yaaa bacım vaktim olsa inan seni 2 dakikada ikna ederdim...biliyorsun bu yönde çok kabiliyetliyim(hheeehheeee) ama çıkmam lazımsöylesemmiki yaaa, ayyy delirir adam sevincten 🙂)) insallah iyi haberler veririm size yarin... kendine iyi bak canim, kolay gelsin
dündü canım 1 gün geçti yani ama 8 aydır aynı tek çizgiyi görmekten bıktım hep hayal kırıklığıcanim senin günün ne zaman????? herseyin hayirlisi, ümit falan bosver, olmadiysa calismalara tam gaz devam....pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?