M meryem214434 Aktif Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.431 sabırsızım' Alıntı: eee müjdeyi nasıl verdiniz ya? merak ettim🙂 Genişletmek için tıkla ... kahvaltıya gittik kayınbabama sordu eşim kaç torunun var diye.14 dedi kayınbabam 14 değil 14.5 dedi eşim. nehir kenarında söyle evde kutlayın derim
sabırsızım' Alıntı: eee müjdeyi nasıl verdiniz ya? merak ettim🙂 Genişletmek için tıkla ... kahvaltıya gittik kayınbabama sordu eşim kaç torunun var diye.14 dedi kayınbabam 14 değil 14.5 dedi eşim. nehir kenarında söyle evde kutlayın derim
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.432 meryem214434' Alıntı: kahvaltıya gittik kayınbabama sordu eşim kaç torunun var diye.14 dedi kayınbabam 14 değil 14.5 dedi eşim. nehir kenarında söyle evde kutlayın derim Genişletmek için tıkla ... aaaa sizin yöntemde güzelmis
meryem214434' Alıntı: kahvaltıya gittik kayınbabama sordu eşim kaç torunun var diye.14 dedi kayınbabam 14 değil 14.5 dedi eşim. nehir kenarında söyle evde kutlayın derim Genişletmek için tıkla ... aaaa sizin yöntemde güzelmis
seldosdemir Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.433 eminegelin' Alıntı: gitcemiz yerde gelende kimse olmuyor. bitek ailelerin yaninda kisitlar kendini, yabancilari takmaz... Genişletmek için tıkla ... madem öyle meryeme katılıyorum. nehir kenarında söyle. kutlamalar evde devam eder🙂
eminegelin' Alıntı: gitcemiz yerde gelende kimse olmuyor. bitek ailelerin yaninda kisitlar kendini, yabancilari takmaz... Genişletmek için tıkla ... madem öyle meryeme katılıyorum. nehir kenarında söyle. kutlamalar evde devam eder🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.434 sabırsızım' Alıntı: madem öyle meryeme katılıyorum. nehir kenarında söyle. kutlamalar evde devam eder🙂 Genişletmek için tıkla ... öyle yapim barii.... ayyyy deli olcak, bu ay olmadi saniyor....
sabırsızım' Alıntı: madem öyle meryeme katılıyorum. nehir kenarında söyle. kutlamalar evde devam eder🙂 Genişletmek için tıkla ... öyle yapim barii.... ayyyy deli olcak, bu ay olmadi saniyor....
seldosdemir Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.435 eminegelin' Alıntı: öyle yapim barii.... ayyyy deli olcak, bu ay olmadi saniyor.... Genişletmek için tıkla ... ayy allah mutluluğunuzu bozmasın canım yaaa
eminegelin' Alıntı: öyle yapim barii.... ayyyy deli olcak, bu ay olmadi saniyor.... Genişletmek için tıkla ... ayy allah mutluluğunuzu bozmasın canım yaaa
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.436 sabırsızım' Alıntı: ayy allah mutluluğunuzu bozmasın canım yaaa Genişletmek için tıkla ... amiiin canim, cümlemizin.
sabırsızım' Alıntı: ayy allah mutluluğunuzu bozmasın canım yaaa Genişletmek için tıkla ... amiiin canim, cümlemizin.
eminegelin Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.438 kizlar ben 5dk icinde cikarim, sizi varya cok seviyorum, iyiki varsiniz... allah tüm bebek isteyenlere cifter cifter versin insallah
kizlar ben 5dk icinde cikarim, sizi varya cok seviyorum, iyiki varsiniz... allah tüm bebek isteyenlere cifter cifter versin insallah
seldosdemir Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.439 meryem214434' Alıntı: kahvaltıya gittik kayınbabama sordu eşim kaç torunun var diye.14 dedi kayınbabam 14 değil 14.5 dedi eşim. Genişletmek için tıkla ... senin kayınbabaya da maşallah hee🙂 bizim olursa benmkilerin ilk ve eşimin tarafının 2. olacak. ayyy keşke olsa yaaa🙁
meryem214434' Alıntı: kahvaltıya gittik kayınbabama sordu eşim kaç torunun var diye.14 dedi kayınbabam 14 değil 14.5 dedi eşim. Genişletmek için tıkla ... senin kayınbabaya da maşallah hee🙂 bizim olursa benmkilerin ilk ve eşimin tarafının 2. olacak. ayyy keşke olsa yaaa🙁
pirenses Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2010 #4.440 tebrık edıyorum allah kucana almayıda gostersın eminegelin