aman ne gerek var o kadar kastırmaya yahu
hoş geldın canım senle tanışmadık daha kac yıllık evlısın nekadır bebek ıcın uğrasıyonkızlar iyi akşamlar nasısınız
kızlar iyi akşamlar nasısınız
amann bahar temızlı yaptım sen nasılsın canım
iyi akşamlar canım, hoşgeldin.
çok şükür iyiyim canım ne olsun. bugün pek iş yapasım yoktu, burda takıldım🙂 birazdan da çıkarım zaten.
sağlıkla, ağız tadıyla tertemiz otur evinde. darısı benim eve🙂 sadece haftasonum olduğu için ben ancak dolap içlerini halletim. diğer yerler berbat🙂
1 senelik evliyiz 6 -7 aydır falan çocuk içinhoş geldın canım senle tanışmadık daha kac yıllık evlısın nekadır bebek ıcın uğrasıyon
hoşbulduk doktordan geliyorum yine 2 gün önce 58mm büyüklüğünde kist vardı bugün 40 mm küçülmüşiyi akşamlar canım, hoşgeldin.
çok şükür iyiyim canım ne olsun. bugün pek iş yapasım yoktu, burda takıldım🙂 birazdan da çıkarım zaten.
sağlıkla, ağız tadıyla tertemiz otur evinde. darısı benim eve🙂 sadece haftasonum olduğu için ben ancak dolap içlerini halletim. diğer yerler berbat🙂
sağlık olsun canım halledersın sen akşam oluyor yemek telaşı var bıde ufffiyi akşamlar canım, hoşgeldin.
hoşbulduk doktordan geliyorum yine 2 gün önce 58mm büyüklüğünde kist vardı bugün 40 mm küçülmüş
aaaaamaşallah gülüm ne güzel işte içtinmi soğan suyu ne yaptınhoşbulduk doktordan geliyorum yine 2 gün önce 58mm büyüklüğünde kist vardı bugün 40 mm küçülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?