ye bacım bende başlıcam artık günde 2 tane yiyeceğimizgıl ıncıre nezaman başlamıştın gunde kactane yedın ben yesemmıkı
ay inşallah arkadaşım doktorda şaırdı. haftaya tekrar gidicem ozaman kadar daha çok içip denicem yüksek olan hormon bile düşmüşbitmedide bayağı azaldı artık umarım temizlenmştir iyice...
fadimeciğime haftaya gidicez muhtemelen haftasonu gideriz cumartesde açıkmışya orası sen ne zaman gideceksin
neeeeeeeee woooow bacım hakkat çok gözü kara biriymişsin vay beee hadi inşallah böyle giderse sen kistin k sini bırakmıcan
oyyyy kıssss bende kaçıyordum şimdi gel beraber kaçak hheehhee
görüşüz iyiakşamlar bende çıkıyorumhadi canlar bende çıkıyorum artık herkese iyi akşamlar
bu akşam aşk ı memnu var ayyyyy firdevsinmi saçını yolsan bihterinmi karar veremedim hheehhee 5 yada 6 bölüm kalmış artık bihter intihar edecek oooooo
ahaaaa vay maşallaaaaah canım yaaaa....aman sen yinede dikkatli içte bi vukuat olmasın tekrar...ay inşallah arkadaşım doktorda şaırdı. haftaya tekrar gidicem ozaman kadar daha çok içip denicem yüksek olan hormon bile düşmüş
inşallah teşekkürlerahaaaa vay maşallaaaaah canım yaaaa....aman sen yinede dikkatli içte bi vukuat olmasın tekrar...
öptüm canım kaçıyorum ben inşallah en kısa zamanda kurtulursun
bitmedide bayağı azaldı artık umarım temizlenmştir iyice...
fadimeciğime haftaya gidicez muhtemelen haftasonu gideriz cumartesde açıkmışya orası sen ne zaman gideceksin
neeeeeeeee woooow bacım hakkat çok gözü kara biriymişsin vay beee hadi inşallah böyle giderse sen kistin k sini bırakmıcan
oyyyy kıssss bende kaçıyordum şimdi gel beraber kaçak hheehhee
31 gıtcem dk cumartesı saat 2 ye kadar orda randevu al once kız dur bacım nere gıdıyon daha yenı başladık sohpete ben o dızıye bakamıyom benım kocuşko kurtlar vadsı bakıyor bıde tek turkıyehadi canlar bende çıkıyorum artık herkese iyi akşamlar
bu akşam aşk ı memnu var ayyyyy firdevsinmi saçını yolsan bihterinmi karar veremedim hheehhee 5 yada 6 bölüm kalmış artık bihter intihar edecek oooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?