hoşbulduk canımm hadi bi saat sonra sonucu öğrencezz ayyy heyecanlandım ben yaaa:meri:hoşgeldin bitanem
hoşbulduk tatlımm bnm demek ufasklık annesine ben burdayı dioo ayy cnm yaa onları yaşamak bile kim bilir ne güzeldirr yaa inşş bizlerde tadarız o güzellikleriiihoşgeldinnnnnnnnnnnn tatlımmmmmm
ben ben bennnnpişşşşttt noluyo ordaaaa
kim var kim yok bakiiiiim
burda olanlar el kaldırsın
oluyor hayatım fazla hızlı dönme sakın bide ayaklarını ööölleee uzuuunn uzatma olucak onlar hayatım tutunmaya çalışıyolar geriliyo kasıklarımız..hamişler burdaken bişiiii sorabilirmiyiiiiiim
yaaaa benim yatakta bi taraftan bi tarafa dönerken müthiş sancım oluyo aslı gıııııı sendede oluyodu sanırım bacaklarımı boylu boyunca uzatıncada oluyo
sancı sadece kasıklarımla sınırlı değil karnımdada oluyo
ayyyyyyyy yarın büyük ihtimalle doktora gidiyoruz eşim izin alabilirse
canlarııııııııııııııııııııııııım ne olur dua edin
inşallah bitanem inşallahhoşbulduk tatlımm bnm demek ufasklık annesine ben burdayı dioo ayy cnm yaa onları yaşamak bile kim bilir ne güzeldirr yaa inşş bizlerde tadarız o güzellikleriii
hoşgeldinnnnn bilgemizzzzbende geldim bendeeeee
Kizlar,herkese selam.Yeni topik acmissiniz.Bunun sebebini tahmin edebiliyorum biraz ama bir yöndende tahmin ettiklerim yasadiklarimla örtüsmüyor.Eger bu topik tahmin ettigim sebepten dolayi acildiysa sadece birkac secilmis kisiye degil diger topikte olup hic sucu olmayan arkadaslarada haber verilmeliydi.Darilan ve alinan arkadaslar oldu.Ilk farkettigimde bende alindim bunu itiraf etmeliyim.Gerci topigin huzurunu bozmak gibi bir sucumun oldugunu sanmiyorum ama yinede bana acaba niye haber verilmedi,istenmiyormuyum diye olusan duygularima engel olamadim.Yinede sessiz kalmayi tercih edecektim ama bazi arkadaslarin israrina dayanamadim.kızlar yeni topik neden açıldı bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?