benımde muhasebe basımın belasııııı...verırız canım ınsallah..hangı bölum senın?Aynen bende öyle işte daha çok çalışıyordum, e-öğrenme sitesinden testler falan çözüyordum, ama evde ve bu kafayla olmuyor işte 🙁
Hiç zanttemiyorum, kalır büte ve başımın derdi mat. ahhhh ahhh ..
benımde muhasebe basımın belasııııı...verırız canım ınsallah..hangı bölum senın?
bazen yattım bazen yatmadım cnm kafama göre takıldım 🙂 bu ya hamile olacama diye kafanda kurma cnm biliyorum zor ama kafanda kurmazsan cok kolay oluyor banada birisi söylemişti onunda olmuyormuş düşünerek girersen sitresden tutmuyor cnm herşeyi olacagına bırak benim gibi şoke olursun sonra doktur 1 aylık deyince cok şaşırdım çünkü o ay ne düzgün ilişkiye girdim nede yattım cnm.allah herkeze hiç ummadıgı zamanda bebişlerini versin aminn cok güzel oluyor 🙂ıyıyız sagol.....bız hep burdayız tatlım ınsallah bızlerede nasıp olur canım bısey soracagım ılıskıden sonra cok yatmısmıydın hamıle kaldıgın ay yanııı
şükür bende iyim cnm bebişin karnımda büyümesini bekliyorum teyzesi.sen ne yaptın gittinmi tekrar doktura cnmtekrar selamlarr...
Azade ve Mimozacicegi ... sizle daha görüsmemistik... nasilsiniz???
bu arada i$ler yogun, o yüzden katilamiyorum size..
şükür bende iyim cnm bebişin karnımda büyümesini bekliyorum teyzesi.sen ne yaptın gittinmi tekrar doktura cnm
çok iim cici anne sen de iisindir umarım.....tekrar selamlarr...
Azade ve Mimozacicegi ... sizle daha görüsmemistik... nasilsiniz???
bu arada i$ler yogun, o yüzden katilamiyorum size..
ayy cnm bende cok inanırım benim ev sahibimin bana cok nazarı deger mümkün oldukca görmemeye calışıyorum valla.Amin tatlım, maşallah iyi olun aman, öyle çok iyiyim falan de deyip durma NAZAR'a inanırım ben vur tahtaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?