Yazgülüü canim bende regl belirtisi vardi.... adet olcam gün sabah gelmeyince hemen test yaptim silik cikmisti... bence sende yap... erken gebelik testlerinden almistim türkiyeden, hem ucuz hemde cok adi birseydi... silikde olsa ilk gün yinede cikmisti...
yazım gulum hayırlısı bakalımneler olACAK ınsallah sen kırmızı kartı gormezsın canım sırayla gelırız ınsallah....
ızgılım belırtıler yok suanda bakalım 10 gun var neler olacak bakalım...bu arada fazla oynamam buyuk ıhtımal tam gunu dugun gunu eger gelemzse reglım ZATEN OYNAYAMAM SEVINCTEN 🙂 GELIRSE REGL ZATEN OZAMANDA OYNAYAMAM AGRIDAN🙂
canım lara zaten sonuçlarını bekliyor o zamana kadarda pek hamile kalmak istemiyordu evet reglisi erken gelmiş ama gelince bi sorgudan geçiririzLARA74 canim regl olmussun Allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin insallah.. Daha gunune 4 gun varmis listeye gore neden erken geldi ki bu kadar?
wooooooowwww anlatışa bak bacımyazım gulum hayırlısı bakalımneler olACAK ınsallah sen kırmızı kartı gormezsın canım sırayla gelırız ınsallah....
ızgılım belırtıler yok suanda bakalım 10 gun var neler olacak bakalım...bu arada fazla oynamam buyuk ıhtımal tam gunu dugun gunu eger gelemzse reglım ZATEN OYNAYAMAM SEVINCTEN 🙂 GELIRSE REGL ZATEN OZAMANDA OYNAYAMAM AGRIDAN🙂
ateş ölçme yöntemiyle hamile kalma...azade açmıştıtopıgın adı ne
incir yiyebilirsin eşine keçiboynuzu içirebilirsinbaşka yöntem varmı
Canım ınsallah gerek kalmaz ınan kendım kadar sevıncem sana olursa yıpranmamak elde degıl tabıkı ama sen dusunmemeye calış kı ...bu zor olsada....Canim bendede var regl belirtisi zaten korkularim en buyuk sebebide bu ya :-( Her an gelecekmis gibi hissediyorum ama insallah gelmez bu ayda melegim gelmistir artik.. Cok yiprandigimi hissediyorum ama kendimide alamiyorum bu isle mesgul olmaktan :-(
Onumuzdeki haftada hastaneye gidecektim doktor klomen tedavisine baslayacakti.. Insallah gerek kalmaz hic gonlum yok zaten hormon haplari icmeye.. Rabbim insallah melegimi gondermistir..
Insallah canim insallah.. Sen sakin fazla ziplama zaten 🙂
inşallah gülüüüm inşallah gelir meleğin....ama sen daha çook yenisin bu kadar kaptırma kendni olurmu gülümevet canım 2 ay oldu ama çok istiyorum bakalım bu ay 10nda olmamm gerek inş regl olmamm
Canim bendede var regl belirtisi zaten korkularim en buyuk sebebide bu ya :-( Her an gelecekmis gibi hissediyorum ama insallah gelmez bu ayda melegim gelmistir artik.. Cok yiprandigimi hissediyorum ama kendimide alamiyorum bu isle mesgul olmaktan :-(
Onumuzdeki haftada hastaneye gidecektim doktor klomen tedavisine baslayacakti.. Insallah gerek kalmaz hic gonlum yok zaten hormon haplari icmeye.. Rabbim insallah melegimi gondermistir..
Insallah canim insallah.. Sen sakin fazla ziplama zaten 🙂
Selam canlar.Ben geldim.Sabahtan beri kacirdiklarimi okuya okuya ilerliyorum basa dogru.LARA74 canim regl olmussun Allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin insallah.. Daha gunune 4 gun varmis listeye gore neden erken geldi ki bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?