canım lara zaten sonuçlarını bekliyor o zamana kadarda pek hamile kalmak istemiyordu evet reglisi erken gelmiş ama gelince bi sorgudan geçiririz
wooooooowwww anlatışa bak bacım
ateş ölçme yöntemiyle hamile kalma...azade açmıştı
incir yiyebilirsin eşine keçiboynuzu içirebilirsin
canım yanlış hatırlamıyorsam senin zatem daha 2 ay olmuştu değilmi...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laraaaaaaam gelmişşşşşşşş
kııısss otur bakayım şu sandalyeye başla anlatmaya....neden erken geldi regl...kim gönderdi onu....bu işin içinde başka kimler olabilir....kimlerden şüpheleniyorsun...
canım hosgeldın öncelıkle stres yapma yawww sansına gercı aksılıkler oldu bıturlu olmadı amelıyat ama vardır bunda da bır hayır canımSelam canlar.Ben geldim.Sabahtan beri kacirdiklarimi okuya okuya ilerliyorum basa dogru.
Yazgülüm benim adetlerim biraz düzensizdir.23 günden 29 güne kadar hersey mümkün.Ben listeye ortalama olan 28 gün yazdiriyorum.Bu ay 24.güne denk geldi.Adet döngüsünün bu kadar kisa olmasi iyi degilmis.Hayirlisiyla ameliyat olabilseydim adet düzenleyici alacagim.Az önce hastaneyi aradim.Hala grev bitmemis.Pazartesi tekrar aramami istediler.Grevin bitip bitmeyecegi o gün belli olacakmis.Benim ameliyat adetimden hemen sonra olmasi lazim.Bu ayda yetistiremezlerse deli olacagim off yaa...
Izgilimmm,tatli kusum benimm🙂Kiss güldürme beni,hic halim yok bugün😀aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laraaaaaaam gelmişşşşşşşş
kııısss otur bakayım şu sandalyeye başla anlatmaya....neden erken geldi regl...kim gönderdi onu....bu işin içinde başka kimler olabilir....kimlerden şüpheleniyorsun...
ahhh canım yaaa kıyamam ben sana üzülme nolur...ne biçim grevmiş bu yaaaa böyle....insanlar bu kadar sorumsuz olabilirmi...hay Allah yaaaaaSelam canlar.Ben geldim.Sabahtan beri kacirdiklarimi okuya okuya ilerliyorum basa dogru.
Yazgülüm benim adetlerim biraz düzensizdir.23 günden 29 güne kadar hersey mümkün.Ben listeye ortalama olan 28 gün yazdiriyorum.Bu ay 24.güne denk geldi.Adet döngüsünün bu kadar kisa olmasi iyi degilmis.Hayirlisiyla ameliyat olabilseydim adet düzenleyici alacagim.Az önce hastaneyi aradim.Hala grev bitmemis.Pazartesi tekrar aramami istediler.Grevin bitip bitmeyecegi o gün belli olacakmis.Benim ameliyat adetimden hemen sonra olmasi lazim.Bu ayda yetistiremezlerse deli olacagim off yaa...
Amin canim benim.Insallah artik daha fazla beklemeyiz.Sabrim tükeniyor artik...Evet canim hatirliyorum insallah sonuclari iyi gelir onunda ve en kisa zamanda hamis haberini aliriz..
Hay Allah deli bu kiz yaw 🙂 kiz sorgu melegimisin sen 😛
nasılsın canım calısmalar nasıl gıdıyo sınava yanı🙂bu arada gecen yazmıssın cevap yazamadım sımdı soyleyeyım sacımı boyattım konustugumuzu ertesı gunu ıste ama ıstedıgım gibı olmadı rengı ...ama fean degıl araya balyaj attı ıste ustunede karamelın bı tonunu attı suan yenı acılıyo rengı ıdare eder canım yanı....🙂slm canlarım yazgülü hoşgeldin cnm nezmandır yoktun inş meleğin senledir tatlım
laram hayırlısı olsun zaetn aklında önce ameliyat işi avrdı inşallah hayırlısıyla ameliyatın geçer ve bebeğine kavuşursun cnm
eminecimm bebişin ve sen iisinizdir inş cnm büyüyo artık yaa günlerde öyle hızlı geçiyokii sağlıkla al kucağına inşallah
tatlıcadım sen nasılsın gülüm hayırlısıyla şu bizim haylazlara bi kavuşsaydık yaaa hep aklımızı karıştırıyolar
izgilimmmm fındığım fıstığım yaa benm ateş yine aynı çıktı çatlayamıyom kız bi türlübakalım inş yarına fark atar yükselirde topiği yakarım
canım hosgeldın öncelıkle stres yapma yawww sansına gercı aksılıkler oldu bıturlu olmadı amelıyat ama vardır bunda da bır hayır canım
Canım ınsallah gerek kalmaz ınan kendım kadar sevıncem sana olursa yıpranmamak elde degıl tabıkı ama sen dusunmemeye calış kı ...bu zor olsada....
bn dr gıttım sorun yok dedı folıc plus verdi
inşallah gülüüüm inşallah gelir meleğin....ama sen daha çook yenisin bu kadar kaptırma kendni olurmu gülüm
Insallah hamilesindír canim yaaa, yarin sabah gelmesse sen test yap.. yoksa ben catlicam burda 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?