yenı gorustuk ya uzun aradan sonra sana bı naz yapayım dedım tatlım...evet dılekle yarın gorusecegız onu eve getırcem borekler corekler yapıcam yedırecegım kılo vernıs yaaa verdıgı kılolları gerı aldıracgım ona🙂sende gel buraya canım gorusuruz ozaman....yolun duserse beklerım herzaman canım benım.....hoşgeldin gülüm nasılsın bebiş nasıl
hoşgeldin gülümm iyiyim sen nasılsın sabah selam verdim ama netim yavaş demişsin nasıl gidiyo bakim hayat
kıs tabiki sen ev hanımı olarak oğmuşsun bence hiç girme işe falan iyice evdebn sıkılana kadar otur kolay gelsin buarada
olur tabi bitanem türkçe arapça sen ne kadar okuyabilirsen oku tatlım kuşum ama şimdi bir sayı söyleki yazıyım
kim benmi soğuk davranıyorum🙂 iftiraya bakarmısınız gelir istiririm seni hee
sabah dilekle konuştum buluşucakmışsınız kıskandım doğrusu bende seni görmek istiyorum yaaa
hosgeldınnnn canım nasılsın?
hoşgeldin gülüm nasılsın bebiş nasıl
ayşegülüm yasinmi okuyoruzz bende aliim cnm hepmiz dua edelim kızlar yaaaaaaaa birbirimize yaptığımız dua çok daha kuvvetli olur inşallah.
kızlar benmde nezmandır tefriciye aklımda çekebilecek olanlar varsa bana bildirirlermi bi dua zinciri oluşturalım 4444 salatı tefriciyenin hatim sayısı alabilecek olanlar sayı yazabilirmi banada ayşegülüm bende yasin 10 tane aliim cnm şimdilik bitirince yine alırım oluymu
canım elbette alırız şimdi cuma gününe kadar birine okuyorum onu bitirince sana başlarım
ne zamana kadar okuyacağız sen onu söyle şimdilik 100 adet yaz benim için ben devamını alırım ezberimde zaten dua fırsat buldukça okur sana sayıyı bildiririm canım benim
kızlarrrr benim çıkmam lazım görüşürüz tektrar
ıyıyım bende canım sagol.....hemsommmmm benım agzına saglık sagol ınsallah olumlu olur sonuclar bakaım bır ay sonra bellı olur zaten....hoşbuldukkkk iyiyim canım sen nasılsın?
sınavın nasıl geçti? cuma günü sana dua etmiştim.... inşallah sonucu iyi olur
cnm ya ksuusabakma valla net berbat halada öyle yazıyorum ama ben okuyanad kadar sayfalar geçiyo tatlım iim hamdoçlsun bildiğin gibi işte hala bişi yok ama gleilicekler inşş bekliyoruz dua ile canm yazdığımı gördünmü bilmiyom ama 10 tane yasin aliim bende bitince yine yazdırırm sana olurmu ttalım.bende salatı tefriciye başladım vaktin varsa okuyabilirmisin ayşegülüm yaa ne kadar dersen temmuz sonuna kadar cnm çok var yanii eğer tmm dersen bende not alıyorum dağıtıyotrumdahoşgeldin gülüm nasılsın bebiş nasıl
hoşgeldin gülümm iyiyim sen nasılsın sabah selam verdim ama netim yavaş demişsin nasıl gidiyo bakim hayat
kıs tabiki sen ev hanımı olarak oğmuşsun bence hiç girme işe falan iyice evdebn sıkılana kadar otur kolay gelsin buarada
olur tabi bitanem türkçe arapça sen ne kadar okuyabilirsen oku tatlım kuşum ama şimdi bir sayı söyleki yazıyım
kim benmi soğuk davranıyorum iftiraya bakarmısınız gelir istiririm seni hee
sabah dilekle konuştum buluşucakmışsınız kıskandım doğrusu bende seni görmek istiyorum yaaa
azadecim merhaba sen idrar testini yaptın mı canım?
ilk dr bakmamıştı ama ikinci baktı...ilk olarak devlet hastanesini gitmiştim orada pek ilgilenmiyorlar zaten 2. olarakta özel hastaneye gittim hem hastaneden hemde dr dan çok memnun kaldım eee özel hastane nede olsa...özelde değerin düşük ama yinede kontrol etmek gerekir dedi içimi dışımı gösterdim bende hheehheeebenımde deger dusuktu ızgılım ama doktor bakmıstı ultrasonda demekkı her doktorun taktıgı farklı yawwww🙂
ıyıyım bende canım sagol.....hemsommmmm benım agzına saglık sagol ınsallah olumlu olur sonuclar bakaım bır ay sonra bellı olur zaten....
yenı gorustuk ya uzun aradan sonra sana bı naz yapayım dedım tatlım...evet dılekle yarın gorusecegız onu eve getırcem borekler corekler yapıcam yedırecegım kılo vernıs yaaa verdıgı kılolları gerı aldıracgım ona🙂sende gel buraya canım gorusuruz ozaman....yolun duserse beklerım herzaman canım benım.....
hoşbuldukkkk iyiyim canım sen nasılsın?
sınavın nasıl geçti? cuma günü sana dua etmiştim.... inşallah sonucu iyi olur.
hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür sağol sen nasılsın
unuttum aysegul sayıyı yazmayı 50 tanede ben okurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?