anladım canım, haklısın biraz daha sabret...
en garantisi zaten regl gününün geçmesini beklemek!
koyu sarı akıntı iyidir 🙂 korkma canım. sancılarına takılma olabilir.
rabbim gönlüne göre versin inşallah meleğin gelmiştir.
Ayyüzlü .......................... 30Mayıs Ecce .............................. 1 Haziran Yazgulu24.......................1 Haziran
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
azade ............................ 2 Haziran bögürtlen ....................... 2 Haziran
Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran izgil85...........................13 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran lara ................................ 29 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Çarşı(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Ayyüzlü .......................... 30Mayıs Ecce .............................. 1 Haziran Yazgulu24.......................1 Haziran azade ............................ 2 Haziran
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
bögürtlen ....................... 2 Haziran Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran izgil85...........................13 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran lara ................................ 29 Haziran
2009 ADAYLARI ANNE @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ADAYLARI ANNE
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Çarşı (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Çarşı(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrr
ayy gülüm benim nazını bile özlemişim senin kurban olurum sana inş canım seni görmeyi bende çok isterim kısss ne güzel olurdu yaaa anlat anlat iyice çatlıyım kıskançlıktan piss seni inş sınavın sonucu çok güzel olur tatlım benim
bende iyiyim tatlım saol iyi olmanıza sevindimm rabbim nazardan korusn sizi
tamam bitanem çok saol yazıyorum kuşum benimm sende okursan söyle bende sana okurum tamamı
mrs m izgil azade canlarım sizlere de yazamaadım hiç off çok yavaşşşş gidiyo herşey hepinizi çok seviyorum kızlarr ben kaçtım çıkayım artık yoksa bunun başında deliricem grşz inşş tatlıcadım dileğe slm söle benden dee
ooooooooooooooo canım benim temmuz sonuysa bana şimdilik 1000 adet yaz ben zaman kısıtlıysa 100 dedim temmuz sonuna kadar 1000 tane okurum Allah ın cc izniyle
valla çok hoş ne güzel.... evet evet hatırlıyorum geleceğini, ben ilçedeyim bir de okul var ya ondan zor gibi canım. hamilelik durumum olmasa ilçede olmamı önemsemeden hemen atlar gelirdim ama biliyorsun daha tehlikeli dönem bitmedi. hayırlısı canım benim.
mrs m izgil azade canlarım sizlere de yazamaadım hiç off çok yavaşşşş gidiyo herşey hepinizi çok seviyorum kızlarr ben kaçtım çıkayım artık yoksa bunun başında deliricem grşz inşş tatlıcadım dileğe slm söle benden dee