Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım benım zaten oyle bır durum olsa ben gelırdım oraya hamıs hamıs yorarmıydım senı bızımde dugun olunca zaten bıyere kıpırdamak zor olacak kısıtlı zaman zaten doyamayacagım memleketıme.....

canım yaaa evet yazışamadık, neyse ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım. tamam görüşürüş canımmm kendine iyi bak

ay sen düğüne mi geleceksin oh ohhhhh ne güzel 🙂 bütün kurtlarını bir bir dök, oturmak yok haaa 🙂

ama sen yine de çok oynama, belli mi olur belki yeğenim seninledir (inşallahhhh)

ay sen düğüne mi geleceksin oh ohhhhh ne güzel 🙂 bütün kurtlarını bir bir dök, oturmak yok haaa 🙂

ama sen yine de çok oynama, belli mi olur belki yeğenim seninledir (inşallahhhh)
evet canım yaaaa gezmeye gelmek artık hayal oldu oraya....evlendıkten sonra sık gıdemıyorum.....tam dugun gunu gelır mı gelmezmı bılemıyorum artık reglım bakalım neler olacak hayırlsı olsun.....kım bılır belkı🙂

tamam canım ne demek faydam olsun....

canımsın canımmm bitanem benimm

gülüm sonra yine alırm tamammı uğrar sana sana söylerim onun için buralarda ol öpüyorum seni allah kabul etsin

ooo düğüne gidiyon hee bide canım benim hadi inş çok eğlen mutlu ol ki bebişin hemencik gelsin anneciğine

canlarım ben çıkyorum hep yazıp hem okumak zor oluyo kendinize iyi bakınm

mrsm cim canım sende iyi bak bebişe allahınma emanet olun

gorusuruz aysegulum özletme kendını....
aaa niye öyle diyorsun, gezmeye de gelirsin buralara...
hayırlısı olsun inşallah canımmm
ınsallah canım.....

mrs.m canım cınsıyetı nezaman ogreneceksınız?ıcınden bısey gecıyor mu bakalım?bırde bısey soracagım sana ılk hamıle oldugunu ogrendıgınde aılelere hemen soyledınızmı?

mrs.m canım cınsıyetı nezaman ogreneceksınız?ıcınden bısey gecıyor mu bakalım?bırde bısey soracagım sana ılk hamıle oldugunu ogrendıgınde aılelere hemen soyledınızmı?

tatlım bugün allaha şükür 12. haftaya girdik hafta kontrole gideceğim, gittiğimde 13. hafta olacak ama cinsiyeti belli olmaz sanırım. bu arada ikili testini de yaptıracağız, inşallah sonucu iyi çıkar.

canım içimden erkek geçiyor ama gönlüm kızdan yana. inşallah sağlıklı olsun önce tabiki.
biz evdeki testle öğrendiğimizde hemen ailelere söylemedik, önce kan testinin sonucunu alalım öyle söyleriz dedik. çünkü biliyorsun kan testi garanti yani. kan testini sonucunda hamile olduğum onaylanınca ailelere söylemiştik. biraz bekleyelim dedik ama dayanamadık 🙂