valla çok hoş ne güzel.... evet evet hatırlıyorum geleceğini, ben ilçedeyim bir de okul var ya ondan zor gibi canım. hamilelik durumum olmasa ilçede olmamı önemsemeden hemen atlar gelirdim ama biliyorsun daha tehlikeli dönem bitmedi. hayırlısı canım benim.
canım benım zaten oyle bır durum olsa ben gelırdım oraya hamıs hamıs yorarmıydım senı bızımde dugun olunca zaten bıyere kıpırdamak zor olacak kısıtlı zaman zaten doyamayacagım memleketıme.....
mrs m izgil azade canlarım sizlere de yazamaadım hiç off çok yavaşşşş gidiyo herşey hepinizi çok seviyorum kızlarr ben kaçtım çıkayım artık yoksa bunun başında deliricem grşz inşş tatlıcadım dileğe slm söle benden dee
canım benım zaten oyle bır durum olsa ben gelırdım oraya hamıs hamıs yorarmıydım senı bızımde dugun olunca zaten bıyere kıpırdamak zor olacak kısıtlı zaman zaten doyamayacagım memleketıme.....
evet canım yaaaa gezmeye gelmek artık hayal oldu oraya....evlendıkten sonra sık gıdemıyorum.....tam dugun gunu gelır mı gelmezmı bılemıyorum artık reglım bakalım neler olacak hayırlsı olsun.....kım bılır belkı🙂
mrs m izgil azade canlarım sizlere de yazamaadım hiç off çok yavaşşşş gidiyo herşey hepinizi çok seviyorum kızlarr ben kaçtım çıkayım artık yoksa bunun başında deliricem grşz inşş tatlıcadım dileğe slm söle benden dee
evet canım yaaaa gezmeye gelmek artık hayal oldu oraya....evlendıkten sonra sık gıdemıyorum.....tam dugun gunu gelır mı gelmezmı bılemıyorum artık reglım bakalım neler olacak hayırlsı olsun.....kım bılır belkı🙂
tatlım bugün allaha şükür 12. haftaya girdik hafta kontrole gideceğim, gittiğimde 13. hafta olacak ama cinsiyeti belli olmaz sanırım. bu arada ikili testini de yaptıracağız, inşallah sonucu iyi çıkar.
canım içimden erkek geçiyor ama gönlüm kızdan yana. inşallah sağlıklı olsun önce tabiki.
biz evdeki testle öğrendiğimizde hemen ailelere söylemedik, önce kan testinin sonucunu alalım öyle söyleriz dedik. çünkü biliyorsun kan testi garanti yani. kan testini sonucunda hamile olduğum onaylanınca ailelere söylemiştik. biraz bekleyelim dedik ama dayanamadık 🙂