tesekurler cnm darısı basınadaffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
kızlar tebrik ederiiimmm......Rabbim tamamına erdirsin , sağlıkla sıhhatle inşallah....
ya cnm sımdı doktorumu aradın hastanede vizitteymiş 15-20 dk sonra ara dedı bakalım ne olacak cok heycanlıyım ve korkuyorumherkese günaydın fıstıklar
bugün AZADE nin veeeeeee YAZGÜLÜ nün günü
AYYÜZLÜ nün sonucunu öğrenme veeeee BERRANUR un yumoşlarını görme günüüüü
inşallaaaaah hepininden çoook güzel haberler alırız kızlar...4 gözle bekliyoruzzzzz
daffodil canım benim ne güzel sonuçların....maşallaaaaaah...dilerim sonuna kadar hep böyle güzel sonuçlar alırsın
bilgemelek canıııııım sen nasılsın nerelerdesin kısssss
KIZlARRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIM VE SONUC POSITIF.. HAMILEYIM GALIBA HALEN SOK ICINDEYIM.. ELIM AYAGIM BIRBIRINE DOLANDI.. ALLAHIM INSALLAH SORUNSUZ BIR HAMISLIK GECIRMEYI NASIP EDER VE INSALLAH BEKLEYEN HERKESTE EN KISA ZAMANDA GUZEL HABERLER VERIR..
GUNUN ILK BOMBASINI BEN PATLATAYIM DEDIMDE 🙂
[ı]kızlarrrrrrrrrrrrrrr sabah test yaptım ve sonuc posıtıf.. Hamıleyım galıba halen sok ıcındeyım.. Elım ayagım bırbırıne dolandı.. Allahım ınsallah sorunsuz bır hamıslık gecırmeyı nasıp eder ve ınsallah bekleyen herkeste en kısa zamanda guzel haberler verır..[/ı]
[ı]gunun ılk bombasını ben patlatayım dedımde 🙂 [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?