KIZlARRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIM VE SONUC POSITIF.. HAMILEYIM GALIBA HALEN SOK ICINDEYIM.. ELIM AYAGIM BIRBIRINE DOLANDI.. ALLAHIM INSALLAH SORUNSUZ BIR HAMISLIK GECIRMEYI NASIP EDER VE INSALLAH BEKLEYEN HERKESTE EN KISA ZAMANDA GUZEL HABERLER VERIR..
Amin canim insallah Allahim bekleyen herkesin yuzunu guldursun en kisa zamanda.. beklemenin insani ne kadar yiprattigini cok iyi biliyorum.. Cok cok sagol darisi sizlere..
Canim belirti diyebilecegim hic birsey yok desem inanirmisin? sadece yaklasik 1-1.5 hafta once falan sag kasigima sanki bicak sokmuslar gibi bir agri hissettim sonra bacagim 5-10 saniye uyustu gibi oldu.. ve son bir haftadir her an regl olacakmisim gibi belirtilerim vardi.. kasik agrilari, bas agrisi falan.. ve bel agrisi.. bunlar bende her ay olan seyler zaten..
canim benim adetlerim duzensiz oldugu icin tam bilmiyorum kac gun gectigini ama galiba 4-5 gun gecmisti.. cunku 21. gunde kan vermistim yumurtlama olup olmadigina baktirmak icin ve doktor yumurtlama olmus demisti.. kan vereli tam 3 hafta oldu bugun.. yani toplamda 5 hafta falan oldu en son regl gunumden itibaren..
Cok sagol canim.. Gulum ikinci cizgi ciktiysa en azindan hamis olduguna emin olabilirsin.. Tabiki kan testide cok onemli ama idrarda cikan zaten genelde kandada cikiyor.. Bende seni cok cok tebrik ediyorum..