Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Evet benim gibi desene seninkide.. Bak canim ben son aylarda vucudumu daha iyi takip etmeye baslamistim.. Mesela yumurtladigim haftayida yumurta aki gibi akintidan anlamistim.. Progesteron testinide sadece hislerim dogrumu diye yaptirmistim ve dogru cikti..

Sende kendini takip et.. ozellikle akintinin oldugu haftayi.. Ve ondan sonraki hafta git bu testi yaptirmak icin.. ben TR de tam olarak nasil bilmiyorum ama kandan bakiliyor bu hormona.. doktora progesteronuma baktirmak istiyorum dersen bakarlar bence..

Insallah sende guzel haberler vereceksin bize inaniyorum.. Duzensiz adet olan biri olarak seni cok cok iyi anliyorum canim..

fıstığım bem temmuz sonu dedim öyle niyetlendim Allah razı olsun cnmm saolasın günahsız ağızla yapılan dualar inş birbirimiz için ettiklerimiz Allahım kabul buyursun AMİNN

Allahin izni ile okuruz canim o zamana kadar.. cok mu daha dagitman gereken?

saol cnm verdiğin bilgiler ve ii dileklerin için sanırım bende 21.günümden sonra baktırıcam inş bu hormona bakallım hayırlısı olsun cnm
dağıttım çok şükür arkadaşlarda aldılar Allah hepsinden razı olsun hepinizden kalmadı cnm sayıyı tamamladım elhamdülillah inşş dualarımız kabul olurr
ben de çıkayım artık cnm grşz pazartesi doktordan güzel haberlerle dön inş öptm çok
herkese ii günler arkadaşlarrr aeolunn

Birsey degil canim senden sagol.. Bir baktir istersen.. ama dedigim gibi yumurtlamadan1 hafta sonra baktir..

Tamam canim ben 50 tane okuyup sana haber ederim o zaman.. Allah kabul eder insallah.. bende opuyorum seni

yavru ceylanlar selam hepinize bayadır girmiyodum beni özlediniz dimi biliyorum özlediniz
ne güzel hamişler çoğalmış allah kucağınıza almayı nasip etsin işl bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsun işl
yaaa kızlar biz bu aralar eşimle beraber bi ev alma olayına gircez allah nasip ederse benim içinde şöle işimizin rast gitmesi için okuyabileceğimiz bi dua varsa okuyalımmı ne olur yada ne okusam hangi duayı okusam bilemedim

hadi anladım hafta içi akşam ben geldiğimde yoksunuz şimdi gündüz giriyorum evdeyim ve yine kimse yokk benden habersiz başka yerlerdemi sohbet ediyosunuz siz bakiimm