kızlar ben geldim testi yaptım ve ikinci cizgi açık renkte çıktı koyu deildi
yaaaaaaa ben sana dedim cnm yaa biliyodum holeyyyyyyy bi hamiş dahaaaaaaaaaaaaakızlar ben geldim testi yaptım ve ikinci cizgi açık renkte çıktı koyu deildi
mrs m canım nasılsın yaaaaaaaaa çok güzelllll tebrikler canım.... ikinci çizgi pembemsi olsa bile hamilesin demektir 🙂
allah tamamına erdirsin, doğrulamak için hemen yarın kan testi yaptır canım.
selam kızlar nasılsınız herkez iyidir inşallah
mrs m canım nasılsın yaaa
evet altan muyene oldum sade rahıme kalınlaşma var dedı kafve rengı leke gelıyor 2 gundur kanda cık saydı dış gebelık dıye şupelenmışhoşgeldin tatlım nasılsın
geç döllenme olsa da kan testinde hamile olup olmadığın mutlaka çıkıyor... bu leke diye kastettiğin şey nedir bilemiyorum canım. peki alttan mı muayene oldun
hoş geldın canım hıc ıyı değılımselam kızlar nasılsınız herkez iyidir inşallah
canım yaaaa kolay gelsin sana...ama dinlene dinlene yap, çok eğilip kalkma aman.
benim de yapacağım bir tek o iş kaldı. hala kışlıklar duruyor ama yapamazdım ne yapayım. haftasonu eşimle yaparım artık. sorma eşler artık öyle çalışıyorlar napalım 🙂
hoşgeldin tatlım nasılsın
Sağol canım, evini güle güle kirlet, ben çok halsizim bu hastalıktan...
Hoşgeldin tatlım naber?selam kızlar nasılsınız herkez iyidir inşallah
Hoşbulduk, dünden beri kafam karıştı ya senin durumu araştırıyorumevet haklısın ora cok karıştı
hoş geldın canım
Hoşgeldin canım...yaaaaaaa ben sana dedim cnm yaa biliyodum holeyyyyyyy bi hamiş dahaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?