Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet bitanem çok haklısın çok zor gece gündüz aklımızdan n çıkmıyo aminnnnnnnnnnnnnnnn inş kabul edecek inşşş

hep duarımdasın gülüm nasıl bir heyecan olduğunu iyi biliyorum dilerim rabbim bu heyyecanın hiç kesilmeden 9 ay sürer ve ardından anne olmanın tadını çkarırsınm
sende bize dua et gülüm benimm
çok kolay gelsin sana

oyyy önemli değil kuşum
eee nasılsın seninle daha önce konuştukmu pek hatırlayamadım
günün geçti demekki varmı belirti falan daha önce geçikmelerin oluyormuydu
yok konuşmadık sanırım iyiyim saol sen nasılsın ben 9 aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç bi hareket olmadı bebiş adına benim düzenliydi adetlerim ama mayıstan beri gecikiyo bu ay da gecikti artık kanama gelir mi gelmez mi bilmiyorum tabii gelmemesini umuyorum

Kizlar selam.Yarin ögleden önce ameliyat olacagim.Asil niyetimde olan hastane daha hala grevde ama biz arastirdik ve grevde olmayan bir hastane bulabildim sonunda.Devlete bagli olan tüm hastanelerin grevinin daha ne kadar sürecegi belli olmadigindan kiliseye bagli bir hastanede yaptiracagim ameliyati.Insallah bu ameliyat beni melegime bir adim daha yaklastirir.Dualarinizda unutmayin.Hepinizi cok seviyorum...

Canım benim kıymam inşallah sorunsuz bir şekilde geçer ameliyatın, bende seni seviyorum, en kısa zamanda haberdar et hemen ama merak ederiz çok...
Allah kurtarsın canım...

İnşallah canım Allahın da yardımıyla bebeğine kavuşursun, çekilen sıkıntılara, beklemelere değer, dualarımız seninle...

Amin bitanem..

nie kimse yokkk 🙁(
bu saatlerde dolar taşardık burada kısslaaarrr!!!!nerdesinizzzz????
çok ösledim sizleriiiii!!!

Valla canım benim uzun zamandır böyle burası, bende girip girip bakıp çıkıyorum, geçen biri yazmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum ama şöyle demişti "zaman geçtikçe sanırım hevesimiz kırılıyor, o yüzdende ilgi azalıyor" belki bununmu etkisi var bilinmez...
Bende özlüyorum eski günleri açıkçası..