eşin kullanacaksa bişey olmaz cnm o senden daha tedirgindir şimdi ona ve sana bişey olacak diye allahın izniyle hiçbişey olmaz kendini sıkmadan rahat bir şekilde otur arabada olmadı arkaya yatarsın 🙂canım işimiz oldugu için gıtmek gerekıyo ama eşim yavaş kullanırsa bişi olmaz demi
tmm cnm güzel haberlerini bekliyoruz .kızlar bende cıkıyorum sonra görüşürüz byyyyteşekkürler arkadaşlar hepinize ben çıkıyimde gelince görüşüz
teşekkürler o nasıl oluyormuş.regl de çok az az aoluyordu üstüne görme falan diye düşünmüştüm bi kaçgündürde sürekli uykum geliyordu erkenden yatıyordum
ben iyiyim canim, hersey ayni dvm ediyor. hic bi $ikayetim yok. kan vermeye en kisa zamanda git bence... kaninda eksik birsey varsa ona göre vitamin veriyorlar ( burda öyle, herhalde ordada öyledir 🙂 ) Yavas kullansin, sarsmadan, 2 saatlik yolu 3 saate gitsin, birsey olmaz insallah... bende uzun yola gitmek sorundayim, kemeri taktim arkama yastik falan koydum.... ama oturmaktanda belim agrimisti... bu arada kocacigina söyledinmi?? görmüstü gerci ama 🙂canım gıdemedım ya bebek bakıyorum ya 2 saat bide kendi arabamız ya eşim de yavaş süree bişi olmaz dıyosun içimi rahatlattın kemerimi takarım canım bu arda nasılsın
tamam canım en kısa zamanda gıtcem ee tabi soyledım çok mutlu oldu iyiki varsınızkimyasal düsük, Embrio gelismeyip kanamyla düsüyormus, ama mimozacicegin dedigi gibidir insallah. hamilelirne kanamasi olabiliyormus.
ben iyiyim canim, hersey ayni dvm ediyor. hic bi $ikayetim yok. kan vermeye en kisa zamanda git bence... kaninda eksik birsey varsa ona göre vitamin veriyorlar ( burda öyle, herhalde ordada öyledir 🙂 ) Yavas kullansin, sarsmadan, 2 saatlik yolu 3 saate gitsin, birsey olmaz insallah... bende uzun yola gitmek sorundayim, kemeri taktim arkama yastik falan koydum.... ama oturmaktanda belim agrimisti... bu arada kocacigina söyledinmi?? görmüstü gerci ama 🙂
herkese günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
bir sürü hamiş gördüm sanki...dualarınızı eksik etmeyin güzeller
inşallah gülüm yaaa ağzın bal yesin emiiiGünaydin fistik... en kisa zamanda bekleyenler listesi bosalcak insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?