teşekkürler iyim çarşamba günü tekrar gidicem yumurtaya bakılcak benim yumurtalar çatlamıyormuş galiba. sen nasılsın
iyiyim çok şükür kpss gibi bi baş belam olmazsa daha iyi olurdum ama bebiş hiç şuan ihtimali olmayan durumlarda reglime 3 gün var buram buram regl ağrıları başladı işte böle yaaa🙂
yok canım ya bu ay nerdeyse hiç ilişki olmadı diycek kadar az denk gelmesi çok zor bende artık stresleniyom diye yumurtlama günü felan bakmıyom eşimle yaz tatiline gidince olur diye erteledik..regl agrisi dersin bide bakarsin hami$sin.... bendede öyle olmustu....
kizlar buarada benim pc bugün cok yavas... anca okuyup yazabiliyorum
burdayım ben karar veremedim girsemmi girmesemmiaklımda hiçbi bilgi yok kazanamam kesinyağmur ordamısın?sende kpss ye hazırlanıyodun dimi yoksa yanlışmı hatırlıyom?
emine gelin 17sinde regl olursam 24ünde İstanbula gitcez abimi evlendirmeye bigün öncesinde reglim bitcek istermisin bebişin gibi bi seyehat bebişi daha gelsin
yok canım ya bu ay nerdeyse hiç ilişki olmadı diycek kadar az denk gelmesi çok zor bende artık stresleniyom diye yumurtlama günü felan bakmıyom eşimle yaz tatiline gidince olur diye erteledik..
yaa benim pcde ölee:nur:
bence gir 6 senedir giriyom bilgili olan değil şansı yaver giden kazanıyo ben gece gündüz yatmadan çalıştığım yılları biliyom bu sene tınlamıyom artık çalışınca kazanılmıyo nasılsa bende şansa bıraktım🙂burdayım ben karar veremedim girsemmi girmesemmiaklımda hiçbi bilgi yok kazanamam kesin
ayy inşallah çok merak ediyorum o gün nezamanoff ooofff inşallah bizimde adımız bigün bu listenin altına yazılık ismimimizin üstüne hamiş melek yazılırr!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?