Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sınavında başarılar diyorum cnm inş o filmi cektirmene gerek kalmaz ve meleğin şuan seninle birliktedir bütün dualarım seninle ve anne olmak isteyen herkezle en kısa zamanda hepiniz kavuşursunuz kendine cok iyi bak

sagol canımmmm ınsallah en kısa zamanda sanada nasıp etsın allahım ınsallah sorunsuz gecer suan korkularım var hayırlısı bakalım

Amin canım benim, ağzın dualı olsun inşallah en kısa zamanda bende tekrar HAMİLEYİM demek istiyorum, fazla endişe yapıpta kendini strese sokma canım, herşey olacağına varıyor biliyorsun sende bunu, ama bol bol dua et yapacak başka birşeyimiz yok biliyorsun...

İlk önce sınavının iyi geçmesini diliyorum, bu bence herşeyden önemli, bak ben iş olmadan evlenmedim bile, bırak bebek yapmayı 😱rkide:
Diğer dileklerinde inşallah gerçekleşir canım, hadi seni çok öpüyorum kendine iyi bak derslerine iyi çalış...

kızlar selammmmmm
ben size bi haber vermek için geldiiiiimmmm
bugün işten ayrıldıııımmmm veeeeee çok mutluyummmm
tatlı cadıııııııııı nasıl güzel bi haber bu tebrik ediyorum seni bende şimdi stressten uzaklaştım yaaa kalırım herhalde bu relaxlıkla

sagol canım allahım sanada nasıp etsın ınsallah.....neden ayrıldın ısten soyle bakalım?neguzel ısın vardı be canımmm ama sen rahatsan sımdı sorun yok tabi....

sagol canım allahım sanada nasıp etsın ınsallah.....neden ayrıldın ısten soyle bakalım?neguzel ısın vardı be canımmm ama sen rahatsan sımdı sorun yok tabi....
ne güzel işmi haha işte bu beni güldürdü canım bu işe güzel demek bilemiyorum yanii çok stresliydim sürekli evde iş konuşur işten dert yanar oldummmm o yüzden psikolojik olrak daha da bunalıma girmemek için çıktım
rahatım gülüm iyiyim şu an ayyyy ne güzeeeellll hamişşşşş seniiii

kızlar nerdesiniz huuuu?
ben bu gün rahim filmi çektirdim !!!!!!!!!!!!
kimseyi korkutmak istemem ama kabuss gibiydi ,çook canım yandı , evet kısa sürüyor ama çok canım yandı çok acıdı gerçekten.Ama bitince bişey yok hafif regl ağrısı oluyor sonrasında.
Dieyeceğim o ki çektirmek isteyen varsa , anestezi ile düşünsün çünkü kolay bişey değilmiş..

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha çok şükür, çok sevindimmmmmmm...
Tebrikler, gözünüz aydın canım benim.
Allah sağlıkla kucağınıza da vermeyi nasip eder inşallahhhhhhhh.
Ve inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebişin sana sımsıkı sarılır inşallah canım.

Şimdi sen geçmişi unut, önüne bak... rabbim meleğini sağlıkla sana bağışlasın inşallah.
Dualarım seninle tatlım.

Merhaba canımmmmm ne zamandır görüşememiştik nasılsın?
Çok şükür film olayın sona ermiş, evet çok kolay birşey değil. ama neyse atlatmışsın.
sonucun nasıl canım?