Sağol canım iyiyim, hayırlı olsun bu arada, gözün aydın.
Ben iyiyim epeyce uğraştım mantarla şimdi bilmiyorum, dr a da gitmiyorum. Çocuk fikrinden de uzaklaştım.Belki tüp bebek, ama ondan da vaz geçebilirim. Onun dışında rutin hayatıma devam ediyorum tatlım, sen nasılsın, neler yapıyorsun?
canlar günaydın sabahın köründe burdayım :minik: test yaptım negatif çıktı sanırım düşükten sonra geçikmem olacak kendimi şimdilik listeden sildim bu aralar giremem artık öpüyorum herkesi çook regl olunca yeni tarihimi eklerim hadi canlar izgil kaçar
canm seni merak ettim test yapmışsındır diye girdim hayırlısı bu ay düzenin oturur nasipse bidahaki ay hayırlı haberlerini alırız Allaha emanet ol kendine iyi bak canım
sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran lara ................................ 29 Haziran Ecce .................................27Haziran dileğimmm .................... 3 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz
<v>😕</v>2009 ANNE ADAYLARI<v>😕 @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<v>😕</v>2010 ANNE ADAYLARI <v>😕</v>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI Yazgulu24...............................1 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
</v>
Sağol canım iyiyim, hayırlı olsun bu arada, gözün aydın.
Ben iyiyim epeyce uğraştım mantarla şimdi bilmiyorum, dr a da gitmiyorum. Çocuk fikrinden de uzaklaştım.Belki tüp bebek, ama ondan da vaz geçebilirim. Onun dışında rutin hayatıma devam ediyorum tatlım, sen nasılsın, neler yapıyorsun?
sagol canım ınsallah darısı senın basına olsun allahım tup bebege falan gerek kalmadan versın ınsallah.bende napayım ısten cıktıktan sonra evdeyım vakıt gecırmeye calısıyorum ankaraya gıttım geldım dedıgın gıbı hayat aynı yanı canım....kafanı dınlemen gerek yoruldugun bellı canım ama sana sunu soyleyeyım bıraz dınlen kafanı rahatlat ve elınden ne gelıyorsa ıster tup bebek olsun ıster baska bı tedavı ne gerekıyosa yap derım ına bu baska bıseye benzemıyor dualarım senınle hemsom kendıne ıyı bak.....
Slm kızlar, ya bilen varmı, kürtajdan sonra rahimde seyirme olurmu, olursa neden olur, birde kürtajın ilk günü adetin ilk günü oluyor diyorlar doğrumu ?
Öyle ise bugün benim 27. günüm ve en geç yarın adet olmam gerek, dört gözle bekliyorum...
Slm kızlar, ya bilen varmı, kürtajdan sonra rahimde seyirme olurmu, olursa neden olur, birde kürtajın ilk günü adetin ilk günü oluyor diyorlar doğrumu ?
Öyle ise bugün benim 27. günüm ve en geç yarın adet olmam gerek, dört gözle bekliyorum...