Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

valla cnm ben ozaman cok korktum hiçbir iş yapmadım eşimin halasının kızı geldi o yaptı eşim yaptı işleri şükür bu hafta iyim azar azar iş yapıyorum artık.tmm cnm cvb bekliyorum inş bebiş iyidir annesi

evet tatlım bide ben varım onların içinde bendende yersin azarı haberin olsun sen tedbirini al gerisini allaha bırak rabbim hyırlısıyla kucağina aldığın günleride gösterir inş

Valla iyiyim canlarım, reglimi bekliyorum, bugün olmam gerek hesabıma göre, karnımda hafif bir sızı var, az önce geldi gibi geldi bana ama gittim yok bişi, bilmiyorum belki birkaç gün daha gecikebilir..

canım benim naslsın iyimisin hoşgeldin

amin cnm inş hayırlısı olsunda sen nasılsın gülüm iyimisin

saol gülüm amin inş iyiiyim çok şükür biraz yoğundum oyüzden giremedim buraya sizi çok özledim senin bebiş nasıl üzmüyo diymi annesini

ayyy bende doktoru deli ettim... ama kadin hep güler yüzlü bide sakin sakin konusuyor.. buldum tabii kuzu gibi doktoru herseye karisiyorum 🙂 ... vajinal ultrasonla bakarkene bile... bu ne su ne diye sorular sorunca kadin herseyi tek tek anlatmak sorunda kaldi 🙂 ... kan deyerinde banada öyle dedi hersey normal, hatta cok iyi.. ama ben yinede tek tek sordum... cünkü ben vejeteryanim... ama allahdan bu konuda kendime iyi baktigim icin, degerlerim cok iyi... yemem gerekirmi dedim, bebekde bi eksiklik olurmu diye sordum, doktor hic birsey olmaz cünkü herseyin tamam dedi...
cok nazliyim ben yaa kan falan alirkene bana hep özel davraniyorlar....hele parmaktan kan alirkene ..ooo asisstani tehtid ettim bayilirim diye 🙂 cok korkuyorm napimm...

haklısın canım ama ben de herkese söylüyorum fakat uygulayamayorum. kafama takmıyorum diye kendimi kandırıyorum🙁
inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur canım benim

hg cnm nasılsın seninde kandilin mübarek olsun

İyiyim tatlım napim valla, adet bekliyorum hacı yolu bekler gibi :minik: sen nasılsın tatlım..