KIZLAR BU YAZI ALINTIDIR COK HOSUMA GITTIGI ICIN SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.Arkadaslar Allahin izniyle insallah hepimiz bir gun bebek sahibi olacagiz .Inanin ben gozyaslarimi tutamadim cok duygulandim ve paylaşmak istedim. Otobüs beklemek, sıra beklemek, haftasonunu beklemek değil ama benim...
berranur ........................ 23 Haziran <V> 😕</V>Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
lara ................................ 29 Haziran Ecce .................................27Haziran dileğimmm .................... 3 Temmuz Sabırsızım.......................7 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz <V>😕</V>2009 ANNE ADAYLARI<V>😕 @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V>😕</V>2010 ANNE ADAYLARI <V>😕</V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)
slm cnlarım net olmadığı için giremiyorum ama bugün günüm bi şekilde yazabildim size henüz gelen giden yok inşallah bi kaç gün sonra güzel haberler vermek nasip olur dualarınızı bekliyorum grşmek üzereee güzellerimm
slm cnlarım net olmadığı için giremiyorum ama bugün günüm bi şekilde yazabildim size henüz gelen giden yok inşallah bi kaç gün sonra güzel haberler vermek nasip olur dualarınızı bekliyorum grşmek üzereee güzellerimm
Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir, bugün akşama misafirim var o yüzden gündüz gelemedim.
ya bu bizim forumdaki altta çıkan nivea reklamı beni deli ediyorrrrrrr. hangi sayfayı açmaya çalışsam hemen orada. adminler duysa da şu reklamı kaldırsaaaa!!! valla okumak da zor yazmak da.
<!-- google_ad_section_start -->Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
berranur ........................ 23 Haziran <V>
</V>Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
lara ................................ 29 Haziran Ecce .................................27Haziran dileğimmm .................... 3 Temmuz Sabırsızım.......................7 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz <V>
</V>2009 ANNE ADAYLARI<V>
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V>
</V>2010 ANNE ADAYLARI <V>
</V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
merhaba kizlar,nasilsiniz?bilmiyorum beni hatirladinizmi,ama baska topikte yazisiyorduk.benim regl gunum 28.06.10. beni de eklerseniz cok sevinirim,insallah her kes meleyine kavusur.
Ecce .................................27Haziran yıldız_azeri...........................28Haziran lara ................................ 29 Haziran dileğimmm .................... 3 Temmuz Sabırsızım.......................7 Temmuz Ayşegül...........................8Temmuz Bilgemelek .....................8 Temmuz duygum_06 ....................8 Temmuz Pirenses...........................10 Temmuz sılam_nisa .................... 13 Temmuz
<V></V>2009 ANNE ADAYLARI<V> @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Tatlı cadım ................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
merhaba kizlar,nasilsiniz?bilmiyorum beni hatirladinizmi,ama baska topikte yazisiyorduk.benim regl gunum 28.06.10. beni de eklerseniz cok sevinirim,insallah her kes meleyine kavusur.