Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

eee anlat bakalım bu ay özel birşey yaptınmı gerçi ateş ölçüyordun sanırım ateşinde bildiğim kadarıyla hep yüksek gidiyordu tefriciye falan okumuştun sanırım bu ay yanlış hatırlamıyorsam... anlat bakalım nurcum neler yaptın ne yedin ne içtin hangi günler çalışma yaptın birde belirtilerin nelerdi? ayyy hepsini anlat hepsiniiiiiiiiiiiii

Allah razı olsun twetycimmm canımm çok saolll inşalalh iananıyorum ben Hepimiz bu güzellikleri taıcaz Rabbimin izniylee inşş sizlerde burdan yazıcaksınızzz bu mübarek üç aylar hürmetine kabul buyursun mevlamm

tabi anlatırım canım bnmm önceliklee herşeyin başı dua diyorum vee dua ile olduğuna tüm kalbimle iannıyorum
tatlım buay doktora gittim yumurta takibi için 14.gün sadece gittim ve yumurtan çatlamak üzere dedi bidaha çağırmadı zaten.bende 21.gün progesterona baktırdım çatlamıştı hamdolsun.işte o aralarda çalışma oldu okadar.incir yedim önceki regl günümden itibaren aç karna sabahları bi tane falan ama çok düzenli yemedim.bide ateş ölçmüştüm ama bunların hepsinin bahane olduğunu oakdar ii biliyıumki çünkü bunları her ay hemen hemen yapıyodum zaten bide preesed kullandım sadece 2 gün oda vesile olmuş oalbilir ama bu mübarek receb ayında çok çok dua ettim şimdide doktorda sağlıkla görebilirim inşallah sende duanı eksik etme cnm olurmuu benmde sizinle emin olunnnnnnnn

yer gök duayla demişler tabi bunların hepsi bahane bişeyler vesile olmuş olabilir ama Rabbim ol demeden olmuyor maalesef Rabbim ol demiş vaktin gelmiş sende hamiş oldun işteee peki belirtilerin nelerdi canım?

yer gök duayla demişler tabi bunların hepsi bahane bişeyler vesile olmuş olabilir ama Rabbim ol demeden olmuyor maalesef Rabbim ol demiş vaktin gelmiş sende hamiş oldun işteee peki belirtilerin nelerdi canım?
bugünde yazdım cnm testten önce karnım çok ağrıyo 4 5gündür tam oldum diyorum bişi yok başkada ianaki hiç bi fark yok ne gögüsler ne başka bişi sadece sol kasıkta sancım var aradada karın ağrısı oakdar bide idrara çok sık gidiyorum

canımm en son ben gördüm heralde ne zaman öğrendin yaw 😀 çok sewindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin dualarımızın mübarek 3 aylarda kabul olması da ayrı bi mutluluk bizim için allahın sevgili kullarıyız walla ne diyim tebrik ederim her hamişe dediğim gibi; bebişe iyi bak

nurcum hamile olmana cok ama cok sevindim.eskilerden cok az hamile olmayan arkadasimiz var.bunlardan biride benim.gerci ben bi sureligine erteledim .cunku ailemi ziyarete turkiyeye gidecegim.oradaykende doktora gidip kontrollerimi yaptiririm.kismet artik ne diyelim .sende sabirla 1 yil bekledim ve sonunda muradina erdin .insallah canim cok ama cok saglikli bi hamilelik gecirirsin .dualarim seninle.ALLAHIM HERKESE TEZ ZAMAN DA BU DUYGUYU YASATIR INSALLAH

Canım benım dün haberını ılk ben telefonda aldıgımda elım ayagıma dolastım çok heyecanlandım hep bugünü beklıyorduk ve Allah ım sonunda sanada nasıp ettı gerçekten herseyın zamanı var hep dedım sana belkıde okulun bıtecek sonra gelecek bebegın öylede oldu çok ama çok sevındım çok tebrık edıyorum canım arkadasım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah bu yazıyı sana sabahın erken saatınde gözlerım dolu dolu yazıyorum o kadar duygulandımkı yazdıklarınla canımsın benım her zaman yanındayım canım benım sende benım yanımdasın bılıyorum hersey bır vesıle Allah ım ol dedı ve oldu sana azda olsa destegım yardımım olduysa ne mutlu bana o kadar mutluyumkı kelımelerle anlatamıyorum Allah ım bugünlerıde gösterdı bızı ınsallah ısteyenlerın basına tatlım ınsallah bu süreci bırlıkte geçırıcez canım arkadasım kendıne çok dıkkat et Allah a emanet ol öpüyorum çok

çok sevindim hepimiz sırayla geliyoruz demekki hayırlısıyla sağlıkla büyüt bebeğini

çok teşlekkürler cnm inşallah herşey yolund gider bebeği görmeden inanamıyorum şimdilik inşallah sağlıkla geçer bugünler hepimiz için Rabbim isteyen herkese nasip eylesin

birmurcum seni gördüğüme çok sevindim cnm yaa evt eskilerden herkes artık hemen hemen hamişti bizlerde bekliyoduk sıraa ben varmışım inşş en kısa zamanda sende bu haberi verirsin belki türkiyeden süpriz yapıcaksın bizeee hayırlısı olsun cnmmm haberlerini bekliyorum seninn
çok sevindim hepimiz sırayla geliyoruz demekki hayırlısıyla sağlıkla büyüt bebeğini
saol yağmurcum Rabbim sanada nasip etsin cnm hepimizin bi sırası var işte kimi erken kimi geç ama en ii vakti Allah biliyoo sabırla beklemek en güzeli zorda olsa ama inşallah yakın zamanda sende güzel heberler verirsin dunaızı eksik etmeyin cnmm