H. Buldum
Gittim evet değerin iyi yükselmiş dedi, p.tesi günü keseyi görebiliriz dedi
cozy öpsem iileşir misin?
ben geldimmm ama çok yorgunum sabahtan beridr dr arıyorum kafayı yedim resmen ban yardım edinn neolurr bir dr tavsiye edinn yoksa yerim hepinizi heeeeeeeeeeee
selam kızlar iyi akşamlar
kızlar görüşürüz sonra azcık gezinip cıkıyorum öptüm sizi
ayşegül öldürecem seni.ama hemen çıkmam lazım.yarın yapacam.yiyecem walla seni
selam kızlar iyi akşamlar
hoşgeldin bitanemm yaaa nerelerdesin senn oyyy kıyamam yaaa tatlım sen anadolu yaksındamısın avrupa yakasımıı eğer anadolu ise bilgemeelek bi doktor tavsiye edecekti bana onu sor eğer avrupa yakasında isen ben tavsiye edeyim hayrunisa hastanesi ordaki kadındoğum doktoru çok ii duydum cnm ama 35 tl miş muayenesi
lalezar
çok heyecanlıyım..
çünkü ilk defa ovulasyon testimde kontrol çizgisinden epeyce koyu renkli bir test çizgisi gördüm..gerçekten çok şaşırdım..ilk defa böyle birşey oluyor..panik atak geçiricem heyecandan şimdi..salak gibi oldum..surat ifademi görseniz gülersiniz..
oyy kıyamam tatlım bnm yaaa demekki herkeste faklı bişiler oluyo aman yaa safa hastanesi nasıl acep bende pek ii bilmiyomkii uff keşke yardımcı oalbilsem bişi öğrenir bulursam yazarım sana mutlakabitanem benn baaaptımkii neyse öldür zaten ölü gibiyim çokkk bitkin hissediyorumm kendimi bidee of bir dr bulucam ama ben ölücem gidemeden heralde bana yardım edinnn yaaaaaaaaaaa
hoşgeldinn gülümmmm nasılsın
yok bitanm avrupa amannn allah o hastaneyi nasıl biliyosa öyle yapsınnn nefret ediyorum çok gittim nisaya hiç sevmiyorum ben beebeğimi düşürüyorumm diyorum bakıyolar yüzüme 1.5 saat ayakta beklttiler sonrada düştü deiler tamam yolladılar ne bir belge ne başka bişey sinir şeylerr
kızlar ben geldim testi yaptım ve ikinci cizgi açık renkte çıktı koyu deildi
Yok canım iyileşemedim daha, sağol iyi olacağım inş en kısa zamanda...
bilgemelekkk cnm selzehi sormuştun bende cevap yazmıştım arkadaşım ama okudunmu bilmiyom selzeh ii çok şükür konuşuyorum telde ama nete giremiyo annesinde kaldı doktor rapor vermişti cnm halsizlik vardiyee bebişide kendide ii Allaha şükür dinlendi biraz yarına gelir sanırımmm
H. Buldum
Gittim evet değerin iyi yükselmiş dedi, p.tesi günü keseyi görebiliriz dedi
aaaa bir sürü melek varmış burda şimdi gördüm..hehehehehee ne güselll..kalabalık bir akşam..
yavrukuş sen avrupa yakasındaydın biz anadoludayız..istersen yazalım ama gelir misin??
COZY ve AYŞEGÜL
çoookkk heyecanlandım..allahım nelere heyecanlanıyoruz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?