Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok canım daha erken dıye bısey almadık...bıkac ay sonra baslarız galıba....yanı carsıya gıttıgımızde dayanamayıp alamzsam tabı....sız neyaptınız?galıba babannesı baslamıs🙂

babaanne basladi... cinsiyetini bekliyor simdi... bende kafamda hazirlik tamam ama bende cinsiyetini bekliyorum.... ama ögrendigim gün cok fena alisveris yapcam 🙂 ayyy bi yandan zaman gecmiyor bi yandanda cok cabuk geciyor... daha düne kadar bebek isterken simdi hamileyim ve 5 hafta sonra cinsiyetini ögrenmeye gitcez... AAAAAAAA

evet sıteye ılk geldıgın gunu hatırlıyrum.....ksmet canım beklemedıgımı annda mutluluk yasıyoruz yanı bu guzel bısey....zaman aslında aynen banada oyle daha yenı dıyorum ama gunlerde gecıyor......hersey sorunsuz devam etsınde alısverıs heran yapılır canım....ıcınden ne gecıyor pekı cınsıyetle alakalı?

kızlar inş. hepinizde hayırlısıyla doğumunuzuda yaparsınız.

Pe$pe$e insallah.... icime doguyor.... sende yakinda melegine kavusacaksin... bol bol dua et canim... benim dualarim hep sizinle

yok canim hic birsey demedii... ben vejeteryanim onu söyledim , kan degerlerime bakti herseyin cok iyi aynen böyle devam et dedi.... ve ben baslarda cok korkuyordum bebeyime birsey olcak diye... bana dedi hicc kafana böyle seyleri takma hersey cok iyi gözüküyor hamileliyin tadini cikar dedi.... ama ben kendim arastirdim, günde 1,5-2 litre su iciyorum... ve ya süt iciyorum yada yogurt yiyiyorum... ilk üc ay zaten beslenme okadar önemli degilmis... bi bardak süt bile icsen o bebeye yetermis... ama su cok önemli.... hem bebek icin hemde anne icinn... coookkkk önemli....hic sevmiyorum su icmesini ama zorla iciyorum...

evet canım benım doktorda suan herseyı yıyebılrısın dedı ama ben yınede yerken dıkkat edıyorum🙂korku ıste ya bısey olursa??dıye....allahım korusn bebıslerımızı.....bende evet su ıcemıyorum ama bu ara sureklı ıcıyorum....evett su cok onemlı.....

evet herzaman dua ediyorum hepimiz için

ben oglan istiyorum ama kiz geciyor 🙂

emınecım bırsey soracagım tartıldınmı kılo almısmısn?yanı bende hala sıslık var ve tartıda cok cıkıyorum.....bırda kabızlık sorunu yasadınmı?

5 haftalikken ac karna tartildim doktorda ,9 haftalik tok karna 500gram fazla cikti, ac olsam ayni cikardi hic almadim kilo ama karín bölgem cok toplandi....
kabizlik bi gün yasadim ama bana yetti... erik kaysi yedim o gecirdi, ve ondada bol su icmen gerekiyor... ben 8 haftaya kadar hic tatli cikolata yemedim ozaman rahattim, cikolata baslayinca oldu kabislik....

ben kahve ve cola cok icerdim onlari biraktim ama... bazen yarim bardak sütlü kahve iciyorum ve dün 3 ay sonra ilk defa biraz cola ictim ....
kahve cay cola türü seylerde dikkat etmemiz gerekiyor...

hayırlısı bakalım beklıyorum bende senın bebısın cınsıyetını🙂bende yıyorum kayısı falan ama banamısın demıyor:laugh::laugh:.....sısılıgım benım oyuzden kaynaklanıyor eger devam ederse doktora gıttıgımde soyleyecegım valla cok zor oluyr🙂