kızlar sıze bırsey sorcam benım gunume var daha 10 falan 3 gundur feleket mıde bulantısı yemlerden tıksıntı bu kadar gun var ken hamılelık belırtısı olormu dk gıttım mıdende bırsey yok dedı halsızlıo baş ağrısı bunlarda var boyle erken yasayan varmı
<!-- google_ad_section_start -->slm arkadaşlar bende yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve bende hamiş olmak istiyoruuuuuuuuuuummm🙁1 senedir hastaneye gidiyorum yok adet düzensizliği yok yumurtalık kisti derken en son geçen hafta hsg için gittim.rabbime sonsuz şükürler olsun hepsini atlattım ve şimdi ne eşimde ne bende bi sorun yok elhamdülillah..dr'um hsg den sonra gebelik şansın yükselir 3 ay beklememiz gerekiyor bu süre zarfında yine gebelik olmazsa adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi..ben bide adetin21.gün de hormon testi yaptırmıştım daha nelerden geçecem bilmiyorum..kistten sonra ilaçlarla adetim düzene girmişti ama birkaç aydır yine bozuldumu bilmiyorum 30 günde adet olurken bi 34 günde bi 30 bi 28 günde falan görüyorum bu normalmi sizce bilen varsa yazsın lütfen..şimdi 3 ayı geçir geçirebilirsen🙁..rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah..<!-- google_ad_section_end --> bu arada çok hoşuma gitti burası haa çok samimi🙂))
eminegelin, orda mısın canım?
ayy bu kistler yine çıkabilirmi ki benim adetin 3-5 gün atması ondanmı acaba??ay çok pinpirikliyim ben bu huyumu hiç sevmiyorum kendime zarar veriyorum ama bırakamıyorumda🙁(rabbim hepimize hayırlı sağlıklar inşallah...evet yumurtalıkta benimki bi küçülüyor bide büyüyor bakmışız küçüldü diyruz diğer ayda tekrar büyümüş
bitanede çiklata kisti var
burdayim canim nasilsin?? coktandir görüsemedik... birazdan eve gitmek gerekiyor simdiden söyliyim 🙂
evet yaaa denk gelemedik...
ben iyiyim çok şükür. şöyle bir yazılanlara baktığımda senin de iyi olduğunu görüyorum. Allah mutluluğunu daim etsin inşallah 🙂
sagol canim... Masallah yaa hic etkilermiyor beni bebek 🙂 masallah diyorum cünkü gecen haftada süperim süperim dedim hafta sonu hafif migdem bulandi, o bile yetti ama 🙂
darisi hepinizin basina INSALLAHHHHH
hoşbulduk canım valla içimi açtın yazdıklarınla rabbim senide bebeğine sağlıkla hayırla kavuştursun inş..bakalım şimdi beklemedeyiz emine gelin 3 haftaya kadar hamiş olmazsam yazıcam buraya hepinizle mutluluğumu paylaşıcam inş🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?